TheBestTipster
Избраниот
- Член од
- 8 март 2008
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 97
асл плс ?hehehe...:back:
асл плс ?hehehe...:back:
kako be ke brkas ..nemoj da gi brkas ...teraj nakaj tebe da idat hoohohhooh..se zezam ..pa bolje so plavusa da se smees nego so crna da places...hehe..se salam brinetkii ne bese nisto konkretno za vas onaka se zezame so tipot neliЛеле сум се пресмеал еј:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ах плавуши плавуши е вечерва има плавуша да бркам...јебига барем ке се изнасмеам
pa idi na profilot mislam imam staveno???асл плс ?
Acid, јас многу добро знам да возам картинг, Волково блиску ми еТака да, насловот на темата комотно може да се преименува во "Од дневникот на една жена..."
lele abe pa ja smeniiiv ..ama zs mi ja pokazuav uste starata slika NEZNAAAAMM...pomos?????Ок, и официјално ја ставам candybabe под заштита како „форумџика блондика со длабоко деколте“. Која патем не знае да вози. Ама фак ит, зар тоа е битно со вакво деколте? Од овој момент, сите дудлање се одвиваат исклучиво преку приватни пораки, нема потреба да се преплавуваат темите.
Кендибејб, смени ја сликата. Премногу е провокативна за да те издржи машката форумџиска популација на возраст од 17 до 39 години.
off e ajde idam na rizik.......<........................................................................................................>
толку.