Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ич не се секирајте за тоа во каква состојба е игралиштето после дождот, зошто веќе има некои што играат на него :pos:

Еве една папараци фотка:
odbojka.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бидете пи4ки ај, голема работа вода, башка подобро ако подврнува малце , песокот ќе е подобар. Има соблекувални во топ стање, и така сигурно нема да се враќате дома со нозе полни песок :D

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Не бидете пи4ки ај, голема работа вода, башка подобро ако подврнува малце , песокот ќе е подобар. Има соблекувални во топ стање, и така сигурно нема да се враќате дома со нозе полни песок :D
Стварно мислиш дека дождов ќе не премисли?:icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Чисто информативно, тапа се овие долу. Ми иде да им се симнам и да им покажам како се сервира... (бразилски) :pos:

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Бразилски:pos:
Само сеа би ве замолил да играме без фаул у напад,уште ме боли стомак од мајагерито на StandingStill:(

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Од кабинетот на StandingStill немаат коментар за ваквите обвинувања. :D
Шала бе:DСакам само да кажам да не играме исто ко што игравме на мрежа,да припазиме на тоа...инаку и ја сигурно закачив некој.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Шала бе:DСакам само да кажам да не играме исто ко што игравме на мрежа,да припазиме на тоа...инаку и ја сигурно закачив некој.
Се губи дражта ако не се бесиме на мрежа, тоа беа најефектните потези :D.

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Завидл'к, еј... знаеш дека бесење по мрежи и пентерење по столбови (и околни дрва) е мој домен и одма тука.... да припазиме... ко сега јас да речам, да припазиме на брзина на топката на сервис.... :P... или да се облечеме во сунѓери

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Еј,абе попуштајте ми по малце ,да не се осеќам многу аматерски:D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Само да знаете дека за вечер ќе закажам 2 термина, односно од 20 до 22 часот.
Со оглед на тоа што сме доста луѓе, мислам дека ќе ни требаат за да се наиграме убаво, без брзање :)

Чисто информативно, ќе ни дојде некаде по 65 денари плаќање :)

Совет: Носете си шишенце со вода и пешкирче, може да ви затреба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom