Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Друштвена и уредна девојка, барам цимерки/стан во Автокоманда.

За повеќе информации, пишете во ПП.

Значи, да не изгледа манијачки ова е на име на девојка ми оти она не е регистрирана. :)

„Се бара цимерка за потрага за стан во Автокоманда, 2-3 цимерки, 50-60е + сметки. Пишете во ПП ако има некоја заинтересирано, па ќе ви дадам број да се слушнете.
ИТНО !!! “

Тоа е тоа.

цимери ? станот е во зградите пред Веро, наспроти кафана кај Злате ?

Бараме цимер за одма, станот е до Влада, со 4 соби (90м2) во одлична состојба. Кирија е 80 eur + сметки (греење е или парно или струја, чекаме да одлучи Регулаторна :) Па ако има некој заинтересиран, нека пише пп.

Апдејт:

„Се бара цимерка за во стан во Автокоманда.
Соби: 2 со по еден кревет + кујна + купатило
70 евра по лице

За повеќе инфо: Мила - 078 221 034 “

Двајца цимери бараат стан со цимери ... Местоположба: Аеродром, околината на Центар, Стара рампа Кисела Вода ....

Барам цимерка за во стан на Ленинова. Станот е прилично голем и добро уреден,има две спални, дневна, кујна, балкон голем и веце нормално :icon_lol:. Моментално сме три девојчоња па ни фали уште една (која ќе биде со мене во соба) :). Киријата е 250 евра, па по човек би дошло 63 евра на месец, што за тој стан на таа локација е прилично добра цена.

Барам цимерка за во стан на Ленинова. Станот е прилично голем и добро уреден,има две спални, дневна, кујна, балкон голем и веце нормално :icon_lol:. Моментално сме три девојчоња па ни фали уште една (која ќе биде со мене во соба) :). Киријата е 250 евра, па по човек би дошло 63 евра на месец, што за тој стан на таа локација е прилично добра цена.
ako seushte nemash najdeno cimerka pishi mi vo pp podetalno jas baram cimerki a i lokacijata e super :)

Кому му треба цимер нека ми пише, имам во план да се селам на 15ти септември, 90% е сигурна работата. Ми одговара Кисела Вода, Центар, Капиштец, и се шо е во близина на центар. тел. бр 070 599 185, за неколку дена ќе имам најсигурни информации.

и за во студентски се бара цимерки нема што ке ти се падне ? :vozbud::icon_lol:

Зошто да не бе? Од кај знајш што ќе ти се падне. И ја прва година седев со цимер што го најдов тука на форумов.

Во која населба се наоѓа Правниот факултет Јустинијан Први?

Бараме цимер/и/ки. Факултети: финки, електро, градежен, машински, технолошки. Стан уште немаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom