Овошје

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Mnogu retko jadam ovosje i zatoa nemam lista.Sepak,letno vreme se davam vo crno grozje.Najslatkoto ovosje za koe znam.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Откако почнав да идам на фитнес,решив ептен здраво да се хранам така да сеа скоро целата исхрана од еден ден ми се базира на овошје. Го почнувам денот место доручек 1 банана и 1 јаболко,потоа ручек -било какво јадење без леб и плус огромна овошна салата и вечера салата од зеленчук + житарици+ јаболко.Многу поубаво се осеќам и воопшто не чувствувам глад во текот на денот. Омилено овошје ми е грозјето.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Јадам секакво, некое помалку некое повеќе а највеќе киви и банани....

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Paa najnajomileni mi se creshite,pa mandarinite,pa zoltite i zelenite jabolki:) Inaku ic ne sakam banani,i kineski jabolka(mn mi se ligavi)hehe.

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Obozavam ovosje i jadam recisi sekakvo:jabolka,krusi,cresi,visni,kajsii,praski,lubenici,dinji,jagodi,mandarini,portokali,kivi,so isklucok na banani i dunji.:pov:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
oмилени ми се овошните салати, ги обожавамставаме се од овошје што има тогаш, малце декорација со шлаг, преливче....мммм ми се пријаде.. заборавив да кажам дека јадам се освен дињи бљак

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
jas obozavam jabolka krusi ananas i jagodi..inace jadam se drugo osven banani grozje i mango!!

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
da ... jadam i toa mn sega CEKAM lubenicite i dinjite da izlezat :):):):):) taka meracki sabajlecki na prazen stomak!!! :)

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Едноставно манијак сум по овошје, на маса да има 5 кг јаболки или круши, праски па и ладана лубеница ке ги изедам

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Омилено овошје....... Банана, јагоди, лубеница :je:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Od ovosje nema sto ne jadam,ama najveke banani i jagodi :)

Член од
21 март 2006
Мислења
60
Поени од реакции
1
Jagodi...mmmmmmmm.....prosto gi obozavam:)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Kokosot go obozavam ,citronot,ananas i drugite tropski vkusovi

Kajgana Shop

На врв Bottom