- Член од
- 18 декември 2008
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 18
Taka nekako za nesto tesko ostvarlivo no sepak moznoА за каква идеологија се залага Шешељ??
Taka nekako za nesto tesko ostvarlivo no sepak moznoА за каква идеологија се залага Шешељ??
SUM MAKEDONEC I TOA NACINALIST VEKE NE ZNAM PO KOJ PAT GO POVTORUVAM OVA EDNO TA ISTOЗначи не си Македонец
МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ НЕМА ДА БИДЕ СРПСКА, НИТУ БУГАРСКА,НИТУ ГРЧКА, НИТУ АЛБАНСКА..Македонија СЕКОГАШ ќе биде на МАКЕДОНЦИТЕ...Жалам што нема да му се исполни сонот на Шешељко.. Ќе си плати тој за своите гревови, ако не во Хаг (што е малку веројатно да не се случи тоа), на друго место...Taka nekako za nesto tesko ostvarlivo no sepak mozno
Пожали се кај Господин Гоце Делчев, негов цитат е тоа.A vie gospodine princ zosto ne ja spomenuvate i albanija vo taa vasa suluda teza ???
И според истиот тој цитат, ти можеш да бидеш добар Русин, или можеби Срб...Inaku jas nikogas vo zivotot ne sum sakal makedonija da se soedini ni so bilo koja drzava osven Rusija ili mozebi Srbija
Па нормално дека не се... Тие се ТатароМонголска раса која е дојдена од Азија... :wink:зошто, зарем не се словени?? :pos2:
Mnogu mi e zal sto nekoi makedonci sto ne mozat da svatat deka dokolku makedonija ne nastapuva agresivno na politickata scena na balkanot a narodot ako e zadovolen sto Albancite okupiraa 30% od nasata teritorija nie ke iscezneme kako nacija mora da se odnesuvame malku po nacionalisticki nastroeni i da mu ja pokazeme na agresorot nasat sila koja vo sekoj slucaj e nekolku pati po mala od cetnickiot pokret na Vojislav Seselj.Ova e vistinata iako e surova za nas Makedoncite i navistina mi e zal poradi toaПожали се кај Господин Гоце Делчев, негов цитат е тоа.
И според истиот тој цитат, ти можеш да бидеш добар Русин, или можеби Срб...
А зошто па ние да сме словени?? И Бугарите зборуваат словенски нели?Па нормално дека не се... Тие се ТатароМонголска раса која е дојдена од Азија... :wink:
Jas ne sakam makedonija da se prisoedini so Srbija no bi mi se dopagalo postoenje na nova yugoslavija vo koja spagaat gorenavedenite granici od strana na vojo seseljШешељ, како можи да си Македонец а да сакаш Македонија да се присоедини со Србија. Ставот на Шешељ е дека Македонија е дел од Србија и дека Македонците се Срби... зар не разбираш??
А зошто па ние да сме словени?? И Бугарите зборуваат словенски нели?
Па што е тука чудно...??? И јас сум Македонец, па сакам да се соединиме со Србија и заедно БРАТСКИ да живееме...Шешељ, како можи да си Македонец а да сакаш Македонија да се присоедини со Србија.
Не ве разбирам, сакате да се соединиме како федерација или да се ПРИПОИМЕ кон Србија (како што бевме до 1945)Па што е тука чудно...??? И јас сум Македонец, па сакам да се соединиме со Србија и заедно БРАТСКИ да живееме...
Нели гледаш како сите сакаат да се соединат каде што ќе стигнат, само ние да се разединиме... Балкански менталитет...!!!
Како можеш така да го поставиш прашањето...??? "А зошто па ние да сме словени?"...А зошто па ние да сме словени?? И Бугарите зборуваат словенски нели?
Еве бирај ти, мене од овие две опции ми е сеедно која би била... :wink:Не ве разбирам, сакате да се соединиме како федерација или да се ПРИПОИМЕ кон Србија (како што бевме до 1945)
Eпа не чекај..Земај пасошот и летај за Ниш, Белград, ама пази да не залеташ накај Суботица, зошто после ќе треба на југ да одиш..Тоа нема повеќе да биде српскоПа што е тука чудно...??? И јас сум Македонец, па сакам да се соединиме со Србија и заедно БРАТСКИ да живееме...
Нели гледаш како сите сакаат да се соединат каде што ќе стигнат, само ние да се разединиме... Балкански менталитет...!!!
Добро баба Ванѓо како ти ќе речеш... Но не се занимавај што ќе биде Српско, а што не... Тие како така ќе си го решат проблемот... Биле држава и ќе бидат...Eпа не чекај..Земај пасошот и летај за Ниш, Белград, ама пази да не залеташ накај Суботица, зошто после ќе треба на југ да одиш..Тоа нема повеќе да биде српско
МАКЕДОНИЈА Е МАКЕДОНСКА!!!