Никој не сака да учи за мајстор, иако веднаш го чека работа

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Живот је курва братче се прилагодува според потребите а за градежник прашај само колку луѓе одат во Италија ,Шпанија ,Црна Гора пичка си материна за да земат некоја пристојна работа.

Муабетот ми беше да имаше тука добра плата немаше по форуми да пишеме ќе бевме сега со мешалка на терен.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.492
Поени од реакции
9.258
Живот је курва братче се прилагодува според потребите а за градежник прашај само колку луѓе одат во Италија ,Шпанија ,Црна Гора пичка си материна за да земат некоја пристојна работа.

Муабетот ми беше да имаше тука добра плата немаше по форуми да пишеме ќе бевме сега со мешалка на терен.

многу избегавме од темата, ке кажам уште една работа за крај да не играме пин понг муабет што ке ни текне, се сложувам со дел од твојот муабет, ако имаше добри плати и беа многу работи добро средени ни јас немаше пола мој живот да го поминам во некој си пичке материни, тоа е факт, али мене муабетот ми беше дека сепак лугето со занает или во градежништво како што ти викаш во секој случај зарааботуваат многу подобри и попристојни пари за разлика од луге со некој пофини професии на кој платите им личат на социална помош .... толку од мене по темава, позз

Kajgana Shop

На врв Bottom