Непотизам на рефус во Агенцијата за разузнавање

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
bacilo напиша:
па дај еднаш признај дека има непотизам во АР.нема врска тоа со ниедна пол.партија ама биди искрен и одговори на темава како шо е фер.има или нема непотизам?:zlo::zlo::zlo:
Незнам, да ме прашаше за ДБК да ти кажам

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
asterix_m напиша:
Значи треба да имаш диплома, и да знаеш да излезеш на крај со луге или грешам
Не грешиш, ама има друго нешто. Барање партиска книшка и активност во партијата уште на прва.
Мораме ли сите да сме членови на некоја партија? Каде ке не одведе таквиот однос? Или требаше да правам скандали после првиот муабет, кој btw го снимав со мобилниот, околу 13 мин.? само сопругата ме спречи уште првиот пат да не правам узбуни, заради надежта за вработување, кога-тогаш.
Значи, доаѓаме до заклучокот дека прво се гледа членот, а потоа ако нема таков доаѓа некој друг.
Така беше и во времето на ДПМНЕ, кога од истите причини не бев примен како приправник во судот во Струмица. Тогаш претседателот на судот ми рече, ке примам кој ке каже партијата, а не ти кој ке ми кажеш.
Ама, пуста гордост и идеал, не ми дава да одам во партија.
А признавам. До 1998 бев симпатизер на ДПМНЕ од идеолошки побуди, и до тогаш ги нарекував ВМРО ДПМНЕ. Потоа, видов дека се е борба за гола власт и арамилак (во 1999), и ги нарекувам само ДПМНЕ, оти се изгуби во неповрат тоа ВМРО и патриотското.

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
asterix_m напиша:
Незнам, да ме прашаше за ДБК да ти кажам
па како незнаеш?само брака и сестри на тоа луѓето од ОНА тоа не е непотизам.а и во дбк е исто така катастрофа,дури и може е бетер оти таму владата назначува и дир и зам дир и се друго надолу.

Член од
11 јуни 2006
Мислења
315
Поени од реакции
0
Навистина, Струмикс, ВМРО ја усра работата предходниот пат кога беа на власт.
И јас ги нарекувам ДПМНЕ. ВМРО, е светиња, и тие букви се преголеми за која и да е партија.
ВМРО е национално движење, и такво треба да остане.

Kajgana Shop

На врв Bottom