- Член од
- 30 октомври 2021
- Мислења
- 1.689
- Поени од реакции
- 3.964
Гледаш колку си глуп, несакаји се издаде Македонскиот ви е матичен ...
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
А ти самиот не знаеш што си сакал да кажеш, но на Рончо Бургундски изгледа се му е јасно.
Гледаш колку си глуп, несакаји се издаде Македонскиот ви е матичен ...
Јбг јас не сум ти крив што си глуп, јас можам со сите што говорат кирилица да се разберам, а ти ?
А ти самиот не знаеш што си сакал да кажеш, но на Рончо Бургундски изгледа се му е јасно.
Битно е ти да си паметен...или барем мајка ти семејство ти мислат така..Јбг јас не сум ти крив што си глуп, јас можам со сите што говорат кирилица да се разберам, а ти ?
Гратис за тебе https://off.net.mk/net-roulette/lokalno/i-papata-im-kazha-ama-badijala
Одговори на прашањето, дали можеш со сите што говорат кирилица да се разбереше?го гледаше ли видеото?Битно е ти да си паметен...или барем мајка ти семејство ти мислат така..
![]()
nikoj ne spomna komunisti, spomna komunari toa e sekta komuisticka koja za pari se komunisti, a za povekje pari bugarofili.Klasicen primer Denko Maleski.Интересно е зошто плукаш против вашите комунисти, кога Македонија ја создадоа токму тие со АСНОМ.
Десничарите од ВМРО до последен ден беа со бугарската влада.
Кирилицата, не се говори, младо момче, туку се пишува, згора на тоа, не се користи само од словенските народи.Одговори на прашањето, дали можеш со сите што говорат кирилица да се разбереше?го гледаше ли видеото?
Не ми мудрувај, одговори на пршањето.Кирилицата, не говори, младо момче, туку се пишува, згора на тоа, не се користи само од словенските народи.
Прашањето му беше поставено на друг, при тоа неписмено.Не ми мудрувај, одговори на пршањето.
Иван Тренев е љубител на алтернативна историја, теорија на заговор итн. Такви луѓе има во секоја земја. Меѓутоа, интересното е што доста често го цитирате како „види што тврдат бугарските историчари“, што повеќе кажува за вас, отколку за нас.
Иван Тренев е љубител на алтернативна историја, теорија на заговор итн. Такви луѓе има во секоја земја. Меѓутоа, интересното е што доста често го цитирате како „види што тврдат бугарските историчари“, што повеќе кажува за вас, отколку за нас.
Иван Тренев е роден на 17 август 1991 година во Стара Загора. Дипломирал „Пијано“ на Националната музичка академија „Проф. Панчо Владигеров“.
Сега за тебе ке идам и ке правам слики низ скопје за да споредувам. Кажими си возел ти некад кај татариве? Да видиш што е беда и пропаднати населби? Па нашите села се 10 пати почисти.Е у овај случај стај видео од Шутка или Албанци кај шо имаме ќе ја имаш истата слика. И ние ли сме истите?
Да. Повише од тебе.Кажими си возел ти некад кај татариве? Да видиш што е беда и пропаднати населби? Па нашите села се 10 пати почисти.
Инаку не знаев дека си бил во Бугарија лично да сликаш, извини.Сега за тебе ке идам и ке правам слики низ скопје за да споредувам.