Најубави жени и мажи во светот

• Креатор на темата Креатор на темата Stefanos_M
  • Време на започнување Време на започнување
BRAZILKIIIIIIIIIIIIII

Italjancite se najubavite mazi spored mene

Makedoncite i nie...:)Pak Makedonci imame dosta ubavi luge iako ne se eksponirani kao nekoi..

Неможам да кажам за нација најубава-има многу луѓе во една нација има и над и под просек женски-башка не ми е ни битна националноста ако е убава девојката!

Русинките(поточно сите од словенската раса), италијанките....

fincite se najubaj mazi...plavi...em zgodni...em metalski raspolozeni:)))

Бугарките,русинките и швеганките

За мене нај убави жени се итаљанките

saskoska напиша:
e pak i ti senkir samo fincite se metalski raspolozeni
abe ne...ali najgolem del od mazite tamu se metalcinja so kapija...i vo drugi zemji imat...ali tie se makcinstvo:))...ej...inace se smeam za ova so metalcive...:)))

Најсладок дечко...........:) Chad Michael Murray

NaTaLi напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Rusinkite se stvarno ubavi, ama se mnogu lesni zenski...mnogu...:star: :kajg:
Ne e tochno, samo taka ti se chineshe. A + , i da se bash bolje za nas :)
Inache, ne samo rusinikte, tuka spagaat i: Ukrainkite, Belorusinkite :)
Czehinjite, Polja4kite i dr...

Популарното списание Hollywood News на своите страници објави десет секс фрази кои биле кажани од популарни личности. Иако ѕвездите најчесто тресат глупости, случајот со овие мисли не е таков.
1.Родни Денџарфилд
Бисексуалноста двојно ти ги зголемува шансите да имаш секс во сабота на вечер.

2.Елмо Филипс
Кога си мало дете кое оди на школо, не знаеш да ги цениш убавите нешта, се додека не остариш. Тоа се мали нешта, како шлакањето по газето од страна на некоја млада учителка. Покасно плаќаме пари за млади учителки да не шлакат по газето.

3.Роберт Де Ниро
Според новата анкета жените повеќе сакаат да прават стриптиз пред мажи, одколку пред други жени, бидејки девојките се многу критични, а мажите се многу благодарни.

4.Стив Мартин
Сексот е едно од најубавите, најдобрите и најприродните нешта , кои можат да се купат со пари.

5.Џек Николсон
Мајка ми не наоѓаше иронија во зборовите, кога ме викаше „кучкин син”.

6.Робин Вилијамс
А, да, разводот. Во превод од латински, тој збор значи да му ги извадиш гениталиите на еден маж преку неговиот паричник.

7.Били Кристал
Жените бараат причина за да имаат секс, а мажите бараат тајно место за да имаат секс.

8. Шерон Стоун
Жените можат да симулираат оргазам, а мажите да ја симулираат целата врска.

9.Вуду Ален
Да правиш секс е исто како да играш бриџ. Ако немаш добар партнер треба да се ослониш на твојата добра рака.

10.Џорџ Брнс
Не можеме да обвиниме некој дека имал секс пред брак, посебно ако тој човек немал план да влегува во брак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom