Најлудиот филм на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување
А Холивудските акции од типот на Терминатор и слично да не се поарни!?
Ти го видов коментарот и во другиот подфорум (Филм и ТВ). Кажуваш дека ако е акционен филм не чини... многу грешно размислување.
А со примеров веќе ептен ја утна. Терминатор е општоприфатен за добар филм.

Синдром на тешка ретардација, преголема фантазија. Друго нема што да се каже...
За разлика од ова, се каде каде парни. Ова на ништо не личи, сериозно. Па трансформери што се вика помалце фантазија има него ова.
Фантазија е многу споротивен поим од ретардација. Плус фантазијата обично се смета за добра работа во филмот.

Со други зборови, не тресете глупости.

Фантазија е многу споротивен поим од ретардација. Плус фантазијата обично се смета за добра работа во филмот.

Со други зборови, не тресете глупости.

Тоа не кажано у стилот дека се ист поим. Кажани се како набројување на нивните особини. Исто како да пишам: еден, два. Тоа исто е?
А тоа дека сосема спротивни знам. Но, искрено јас не знам како може да ги праат такви филмовите. Ама тоа си е нивно.

Но, искрено јас не знам како може да ги праат такви филмовите. Ама тоа си е нивно.
Види, луѓето сакаат фантазија, тоа е човечка особина. И сега за некој да види нешто такво, некој друг мора да го направи. Мислам и Трансформерс што го спомна е фантазија. Цела уметност (вклучувајќи ја и филмската) е фантазија на некој начин.

(Оффтопик ситничарење: е сега постои и поимот фикција кој во зависност од контекстот може да има исто но и малце поразлично значење од зборот фантазија. Во контекстот погоре повеќе одговара фикција оти меѓу уметностите фантазија повеќе се користи како поим за жанр. А може и фантастика оти филмон е од научно-фантастичниот жанр)

Ова не знам ни дали се рангира како филм ама знам дека е најлудо нешто што го имам видено,зборови се излишни тука,јас бев шокиран кога го гледав после не можев пола саат да се соземам и смирам.

^Ако не е филм што е? Инаку истата сцена од прв пост си ја пратил.

Туку што имав на ум. Вакви работи имаше само кај Јапонцине во нивните анимирани филмови. Сега го направија тоа и Индијците и тоа во игран филм.

^Ако не е филм што е? Инаку истата сцена од прв пост си ја пратил.

Туку што имав на ум. Вакви работи имаше само кај Јапонцине во нивните анимирани филмови. Сега го направија тоа и Индијците и тоа во игран филм.

Тоа не е филм бе! Ова е комплетно нов правец во уметноста.

иии не видов дека го имало,нека брише кој е одговорен.

Филм ко за комшијава што не знае да чита и тешко сфаќа. Да има акција само ааууууу за да му стани курето...

Кој хејта нека си гледа драми на крај краева -.-

--- надополнето ---

http://www.youtube.com//watch?v=4aDzXydh5d8

Еве го со англиски превод, поделен на делови е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom