Г
Господ
Гостин
What is this I don't even :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти го видов коментарот и во другиот подфорум (Филм и ТВ). Кажуваш дека ако е акционен филм не чини... многу грешно размислување.А Холивудските акции од типот на Терминатор и слично да не се поарни!?
Синдром на тешка ретардација, преголема фантазија. Друго нема што да се каже...
Фантазија е многу споротивен поим од ретардација. Плус фантазијата обично се смета за добра работа во филмот.За разлика од ова, се каде каде парни. Ова на ништо не личи, сериозно. Па трансформери што се вика помалце фантазија има него ова.
Фантазија е многу споротивен поим од ретардација. Плус фантазијата обично се смета за добра работа во филмот.
Со други зборови, не тресете глупости.
Види, луѓето сакаат фантазија, тоа е човечка особина. И сега за некој да види нешто такво, некој друг мора да го направи. Мислам и Трансформерс што го спомна е фантазија. Цела уметност (вклучувајќи ја и филмската) е фантазија на некој начин.Но, искрено јас не знам како може да ги праат такви филмовите. Ама тоа си е нивно.
^Ако не е филм што е? Инаку истата сцена од прв пост си ја пратил.
Туку што имав на ум. Вакви работи имаше само кај Јапонцине во нивните анимирани филмови. Сега го направија тоа и Индијците и тоа во игран филм.