Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти благодарам!

Kade ti se filterite sto idat so klimata?
Е само оваа слика ни требаше..
I jas se cudam... Gore ima ama vnatresno kako vo sekoja klima nemase posto imam 2 klimi 3.5ki i gi cistam filtrite, koga otvoriv vaka bese...Kade ti se filterite sto idat so klimata?
A kade mozam da nabavam toa me interesira vo Gree mi rekoa nemaat?Е само оваа слика ни требаше..
Не, немаш филтри, ни изгора, ни нигде..
Ако немаш нешто многу прашина, не е крај на светот, ама под итно набави си..
@Strelec @Sv B @Gree info
упатете го човекот!
А не само реклами да спамате!
Posto se pravis pismen , ili samo calam diganje…..filterot e odozgora….vidi ja slikata pa posle tresi zeleni.Е само оваа слика ни требаше..
Не, немаш филтри, ни изгора, ни нигде..
Ако немаш нешто многу прашина, не е крај на светот, ама под итно набави си..
@Strelec @Sv B @Gree info
упатете го човекот!
А не само реклами да спамате!
Filterot ti e od gore, se vadi za cistenje. Vnatre nema, zatoa sto veke ima odozgora e. Klimata e super, uzivaj.I jas se cudam... Gore ima ama vnatresno kako vo sekoja klima nemase posto imam 2 klimi 3.5ki i gi cistam filtrite, koga otvoriv vaka bese...
Mozno e modelite da se bez filter?
Ne moze da izceznat toa me cudi?
Автоматски споено мислење:
A kade mozam da nabavam toa me interesira vo Gree mi rekoa nemaat?
Za 5.5ka mozno e ovaj model da e bez filter ne se razbiram laik sum zatoa prasuvam? Da ne ja frlam klimava a skapo ja zedov...
Океј, еве неписмен сум..Posto se pravis pismen , ili samo calam diganje…..filterot e odozgora….vidi ja slikata pa posle tresi zeleni.
Filterot ti e od gore, se vadi za cistenje. Vnatre nema, zatoa sto veke ima odozgora e. Klimata e super, uzivaj.

Океј, еве неписмен сум..
Денес благодарение на тебе научив дека постојат пола филтри, кои покриваат само дел од изменувачот!
Тоа е некоја нова физика.. ама еве ќе научиме?
Бтв, можете слободно и ова да го ставите во реклемата...
G-filtration with partial filter covering
или така неш... ќе смислите нешто вие, "креативни" сте![]()
Ne se pravi pismen koga si nepismen…..uci malce, ne samo da treses zeleni.Океј, еве неписмен сум..
Денес благодарение на тебе научив дека постојат пола филтри, кои покриваат само дел од изменувачот!
Тоа е некоја нова физика.. ама еве ќе научиме?
Бтв, можете слободно и ова да го ставите во реклемата...
G-filtration with partial filter covering
или така неш... ќе смислите нешто вие, "креативни" сте![]()
Ова ти е паметно, нема што... добра идеа!Onaka citam i pobarav bidejki sum videl ma reklami i slusnal deka ima samo gornin filteri na nekoj klima uredi na Gree pa i jas lani samiot si napraviv nadvoresen goren filter posle hemisko cistenje na vnatresnata edinica bidejki turbinata imase nafakano mnogu prljavstini znam i deka stavav ovde sliki.
Eve ti od you tube dve sliki za goren filter a ednata e od mojte dva vnatresni filtri i eden goren nadvoresen kade jas samiot si go napraviv i vrse eptem rabota seta prasina ostanuva gore a na vnatresnite mnogu malku a tirbinata e cista kako nova e posle godina dena koristenje.