И најлошиот Кинез да го земеш нема да го смениш за 3-4 години.
Во Скопје имам две грее како што виде од едната сум задоволен од другата боље да не ја купев џабе фрлени пари
во Шведска греам цела куќа со 2 мицубиши 3.5кв, од нивната потрошувачка сум презадоволен. Само па мое мислење е дека добар дел од јапанциве претерале со цените, ОК де увозниците/продавачите во МКД не произведувачот
За парапетни што ги спомна грее имаа интересни цени/понуди не знам дали уште ги имаат уште помалку знам како работат
@tzlatko сега скоро зема парапетна на Вивакс ако не се лажам и беше доста задоволен од истата во период на ладење како ќе биде на греење ќе каже зимоска
Она што го вртат тука и во голем дел се сложувам е дека јапонските имаат подобра моделација и спуштаат пониско кога има потреба за тоа што дава малку подобар комфор во просторијата, ама ако не ти е одлично изолиран просторот и нема да видиш некоја огромна корист од тоа
Друга работа која често се врти е дека јапонските биле поефикасни со што јас лично би се сложил по готово за поскапите модели ама не со процентите кои тука се вртат