Koga ke naucis da se obrakas kulturno togas ke ti odgovoram.-Како прво јас не делам памет туку ти...
-Како второ јас не сум Бизнисме каде сум го кажал тоа..Како не ти е срам да лажеш и
-Јавно да посочиш каде сум кажал оти сум биснисмен Ако не ти си Мрсул од Човек за мене
-Да работиш во фирма за бела техника и да продаваш е едно,а она што ти го тврдиш е друго(Оти си лажго)
Во однос на тоа со температурата барав само да се изложат сите Параметри ,(големина на клима,квадратура,бисина или м3, стан или куќа,прв или втор спрат,и др)за да видам зошто кај мене и со голема изолација е ладно а кај некој друг не..
-Никаде не сим рекол оти јас сум во правоо
Се друго е манипулација лага,
-Инаку јас знам зошто е тоа така ама ти се сомневаам..
Автоматски споено мислење:
Еве пошто ти си паметенSv.B дај одговор за разликава во температурата на сетирање,и покрај тоа што имам изолација од 45сантима цидови,(сендвич ѕид со тервол и најлом мегу ѕидовите) а однадвор мачкана и плус 5см/20 килски стиропор и кошулица со (најлом и стиропор)
-приземје, 64м2/179м3простор,со 2.8 висина на јужна страна
Клима 6.3kw со 1030м3 издув
-Еве дај ти одговор зошто кај мене и 25-26 не може да седиш по кратки а кај некој 23 може.. и плус на сетирана 23 и на 0.5м од подот е 23с..
-И немој само да ми даваш Ступиден одговор оти тоа е индивидуално..
Се сомневам оти го знае одговорот..
Do togas fali se so izilacijata, koja ne e nekoja izolacija.