Пријателе ги ли плаќаш или некој друг ако ти тогаш ќе прави како ти ќе кажеш и уште едно прашање :На работа ти правиш што сакаш или како ќе ти каже оној што те плаќа!Ama aj ti ke mu otcitas so da napravi.99% od naselenievo ne znai so e toa Inverter,i site mislat deka e samo klima za ladenje,a ti velis deka sekoj kupuvac treba da znae so da mu kazi na monterot.OF LEELE. Pa ima montazi nad kujna nad visaci,ili nad regal.Aajde nemoj molimte.Toa e siva zona kade prodavacite se stitat so bilo kakvi monteri.
Pa vo Bitola bea prodadeni 2500 klimi za 2 meseci a kolku monteri ima,i so kolkavo vnimanie e toa montirano.
A ti velis ke mu kazel na monterot dali treba da vakumira.Pa lugeto poima (musteriite) nemaat od kaj da znaat.
Монтер за таа цена ќе ти дојде и од Скопје пријателе Трето оваа во Македонијава ти е се простаклук затоа што не си ги знае правата
Автоматски споено мислење:
Мислам на оние монтери кои одбиваат да го работат она што јас им заповедам и веднаш би ја вратил климата заради безобразлукот на монтерот а за оние што не знаат што е инвентор во Право си тука тоа нивен проблем и ќе си го платат.Пријателе ги ли плаќаш или некој друг ако ти тогаш ќе прави како ти ќе кажеш и уште едно прашање :На работа ти правиш што сакаш или како ќе ти каже оној што те плаќа!
Монтер за таа цена ќе ти дојде и од Скопје пријателе Трето оваа во Македонијава ти е се простаклук затоа што не си ги знае правата
Инаку јас мојата сам си ја монтирав и тоа е работа за деца за во градинка