Kaj tebe ne krcka deka raboti na minimum. Izloftiraj stavija na 30 i na najmala brzina ke vidis deka krcka.Не терам инает, ако крцка нека крцка ама јас сеуште не сум чул да крцне. Е сега кај мене нема големи промени на температура а и нема чести дефрости. Глеам акција имате против јапанците. Ке им се јавам во јапанска амбасада за ова![]()
Rece deka ako ti krcni klimata deka ke ja dades pa si rekov da ti ja zemamA koj pa taka ja raboti klimata na autofan i max tem?
Автоматски споено мислење:
A sto demek tie u grcka se pokvalitetni?
Da be me mesti, patetikaNe mu palat veke starite finti
Ама уште се обидуваNe mu palat veke starite finti
Kaj tebe ne krcka deka raboti na minimum. Izloftiraj stavija na 30 i na najmala brzina ke vidis deka krcka.
Автоматски споено мислење:
Rece deka ako ti krcni klimata deka ke ja dades pa si rekov da ti ja zemam
И кај мене не крцкаше додека ја користев релаксирано на 22-23 со 3-4ка или аутофан .aj stavija na autofan i bupnija na 30 stepeni I da si ja ZEMAM.
Koi stari finti? fintite tvoi da montiras sam klima u grcija so monter po tvoj izbor sekako deka nepominuvaatNe mu palat veke starite finti
Bogami za takov krsh od klima Gree Lomo i bolje sho ne dadov pari za montaza.Koi stari finti? fintite tvoi da montiras sam klima u grcija so monter po tvoj izbor sekako deka nepominuvaat
Znaci ne te biva za montaza, zatoa sega cuvaj si ja.... i pojako so glavata vo zid.Bogami za takov krsh od klima Gree Lomo i bolje sho ne dadov pari za montaza.
![]()
Dali si dal ili ne pari za montaza ne me zanima, od nasa strana ne e montirana i avtonatski ti garancija od Gree nemas..a nemas garancija zasto ne ti se plakjaa patni troskovi....e pa za gjabe nema ni kod babe nekoj da vesla do Grcija za 70eu nema takov budala monter...Bogami za takov krsh od klima Gree Lomo i bolje sho ne dadov pari za montaza.
Sega nema ni da mu treba, ke odi vo Grcija 2025...do togas moze ni apartmanot nema da go ima..... hahahahaDali si dal ili ne pari za montaza ne me zanima, od nasa strana ne e montirana i avtonatski ti garancija od Gree nemas..a nemas garancija zasto ne ti se plakjaa patni troskovi....e pa za gjabe nema ni kod babe nekoj da vesla do Grcija za 70eu nema takov budala....
Ama ako krcnela ke ja daval klimata gratis. Star model e ama ke ja zemamАма уште се обидува
И кај мене не крцкаше додека ја користев релаксирано на 22-23 со 3-4ка или аутофан .
Кога почнав да ја оптеретувам за да тестирам, почнав и да слушам поткрцнување при дефрости... ама ништо страшно де....
Додуша... може не сум видел полошо... шузнам....
Ne se sekiraj ko sho bev vo grcka pred dva meseca mozam I utre da idam.Sega nema ni da mu treba, ke odi vo Grcija 2025...do togas moze ni apartmanot nema da go ima..... hahahaha
A be "jambolija men" pak 19.2C, 28m2 nemozes da gi zagrees.... hahahhaЕве едно видео со целосен дефрост од почеток до крај на Mitsu LN35 после користење во POWERFUL мод со издув од +55С и тоа на надворешна -8С
Попуштете на звук и би требало да се слушне и крцканјето на пластиката во текот на дефростот.
btw. Со дефростот започнува на 2ра минута и самиот дефрост трае до 4:30 минута... на 5та минута почнува да работи компресорот а веќе на 8ма минута почнува повторно со дување, секако со намалена брзина додека да постигне 40+ степени (минута 9:30) и продолжи да дува со максимален фан 5/5.