- Член од
- 18 април 2014
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 678
Друже ти не можеш да разбереш, Гугл, Бил Гејтс, Марк Зуќерберг и останатите западњаци имаат агента и заговараат да го омаловажат Грее и го тргаат намерно од листите на Top перформанси на уреди. Среќа шо тука стрелчо и неговите 5-6 клонирани профили се тука да ни ги отворат очите и се директно спротиставуваат на Гугл и Јутјуб и сајтови како Еуровент. Грее ја има веќе вакцината за Корона ама Гејтс не им дава да ја промовираатОнака ја читам некогаш темата колку да се изнасмеам на препукувањата, чисто информативно изгуглав best aircon inverter Europe 2020,овие сите што се величат дека се број еден во светот gree, vivax,midea, tosot и незнам уште кој други, не да ги нема на листата, него уопште како марки не постојат, ако гуглаш вивакс или некоја друга од овие ништо опширно нема да најдиш освен страни за продажба и тоа од кај нас и балканот
Немам ништо против некој бренд, вероватно и јас за ладење ќе си купам некое грее или вивакс колку да ми брка работа за ефтини пари ќе завршам работа, само многу глупаво е ова величењето на некој чудни марки како број еден во светот, а не ни постојат на листите.The best air conditioners on the European Market (2025) | topten.eu
Energy Efficient Air Conditioners: Find and compare the best air conditioners in Europewww.topten.eu
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji28.png)
Sent from my iPhone using Tapatalk