Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
A be , od vakvi lazgovci nema kraj. Ti sator da ne imas pred klimata staven , sto dremis postojano do nea.
Luge , procitajte pogore i ke Vi stane jasno so kakov covek imate rabota, LAZE BEZ USUL.[DOUBLEPOST=1542658934][/DOUBLEPOST]
Po ova sto go kazuvas, klimata e ok, ama ne e za tvojot prostor. Treba pojaka klima.
Nemam sator tuku klimata e non-stop uklucena inse ima nekoj doma zatoa znam kolku defrosti pravi
A za lazanje Jas ne lazam Vie prodavacite na tezgarinja Gree imate desetka za lazenje i nemoj drugi da nabeduvas deka lazat.

24C e nenormalno toplo, barem za mene. Stavi ja na 24-25C, vkluci Ifeel ( svrten dalecinsikot nakaj klimata ), brzina 3. Ostavi ja i uzivaj.
Imas klima ured TOP kvalitet, nema sansi da ne se stoplis.[DOUBLEPOST=1542657337][/DOUBLEPOST]
Ostavi ja klimata da raboti postojano, samo namaluvaj temp ako ne si doma. NAUCETE SE DA NE GI GASITE INVERTERITE, SPECIJALNO NA TEMPERATURI OD -3C ~ +4C. TOGAS E NAJGOLEMA VLAZNOST I KLIMATA MORA DA RABOTI POSTOJANO.[DOUBLEPOST=1542657450][/DOUBLEPOST]
Zelen si e zelen za cel zivot.[DOUBLEPOST=1542657570][/DOUBLEPOST]
Ova e SERIOZEN POST....SEKOJA CEST.
Izeda i ova e tesib,potocno se poveke ne zadovolni tesiba-gree,ustvari ne im podesna kako treba,mozda i faza da gi zeza, ili podzemni vodi inace klimata si e top... a stonse desi do defktnata? Sto bilo problemot?

Izeda i ova e tesib,potocno se poveke ne zadovolni tesiba-gree,ustvari ne im podesna kako treba,mozda i faza da gi zeza, ili podzemni vodi inace klimata si e top... a stonse desi do defktnata? Sto bilo problemot?
Ne bila defektna, tolku i bila silata. Ustvari gresno bila dimenzionirana, i dosta kazuvas gluposti, "zemi procitaj malku alooo" hahaha

Toj doma kolku go plakas da sedi vo
Nemam sator tuku klimata e non-stop uklucena inse ima nekoj doma zatoa znam kolku defrosti pravi
A za lazanje Jas ne lazam Vie prodavacite na tezgarinja Gree imate desetka za lazenje i nemoj drugi da nabeduvas deka lazat.
sator, da go pustis kaj mene malce da pocisti po dvor.

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Od pacientive, kauboi, idnijanci ...nema kraj. Nepismen ke si ostane nepismen zasekogas.

Здраво,имам Fuego Inverter појма немам што модел е.Го пуштам да затоплува од 25-31 кога како,и одвреме навреме ќе почни да дува ладен воздух и ќе почни да трепка тоа одма десно од степените како снегулка,дува ладно околу 10-15 секунди што ја смрзнува собата место да ја затопли,и потоа ќе се затвори fan-ot и ќе загреј па паќ ќе почни да дува.Нешто de-frost да не прави ама не ми се верува нема паднато температурите под -1.Не знам многу за климатронициве,некој да ме просветли ?

Attachments

• asd1.jpg
    asd1.jpg
    38 KB · Прегледи: 23
Pak trcas ko prle.....kakov odvlaznuvac si koristel...KRPA....od ovoj nema spas....hahahah
Ne krpa odvlaznuvac proguglaj na net i ke znaes poveke za odvlaznuvacite.
A za tezgerinjata Gree bidejki ne Great dovolno vie kako prodavaci treba so sekoe Gree tezgere da davate gratis kvarcna ili panelna elektricna grealka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom