- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Не се метал..Да ја освежам малку темава. Се убив од вежбање на овие 2:
Јес да се тежок метал и тешко дека ќе поминат во теретана, ама ако некој вежба дома ќе му се најдат и те како! Многу убав ритам имаат за вежбање. Обично возење Орбитрек оди со 18-20 kmh. На овие песни испод 30 kmh не е !:wink:
Него? Просветли ме Буци....(у позитивна смисла)!Не се метал..
Свират субжанр у металкорот такозвани мелокор или мелодик металкор, те неуспешна комбинација од Melodic Death & Hardcore...:smir:Него? Просветли ме Буци....(у позитивна смисла)!
Ти будала ли си или чорапите ти смрдат?Свират субжанр у металкорот такозвани мелокор или мелодик металкор, те неуспешна комбинација од Melodic Death & Hardcore...:smir:
Комбо од било каков екстремен метал со екстремен хардкор дава нов жанр такозвани металкор. И у зависност со што метал се комбинира ќе зависи и субжанрот во металкорот. Во случајот Melodic Death + Hardcore = Melodic Metalcore = Melocore.:smir:Ти будала ли си или чорапите ти смрдат?
Не е со Melodic Death него со хеви + Ха Це.Комбо од било каков екстремен метал со екстремен хардкор дава нов жанр такозвани металкор. И у зависност со што метал се комбинира ќе зависи и субжанрот во металкорот. Во случајот Melodic Death + Hardcore = Melodic Metalcore = Melocore.:smir:
ПС - И смрди.
Heavy Metal=Metal, Metal + Hardcore = MetalcoreНе е со Melodic Death него со хеви + Ха Це.
ПС - Смени ги.