Најдобрите (мотивациски) песни за вежбање! :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Да ја освежам малку темава. Се убив од вежбање на овие 2:

Јес да се тежок метал и тешко дека ќе поминат во теретана, ама ако некој вежба дома ќе му се најдат и те како! Многу убав ритам имаат за вежбање. Обично возење Орбитрек оди со 18-20 kmh. На овие песни испод 30 kmh не е !:wink:

F

FallenHypaspist

Гостин
Да ја освежам малку темава. Се убив од вежбање на овие 2:

Јес да се тежок метал и тешко дека ќе поминат во теретана, ама ако некој вежба дома ќе му се најдат и те како! Многу убав ритам имаат за вежбање. Обично возење Орбитрек оди со 18-20 kmh. На овие песни испод 30 kmh не е !:wink:
Не се метал..:pipi:

Инаку.

Те не вежбам на нив и уопште на песни, али кога ме фатат улавите си ги свирам често...:smir:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Еве нешо од мене...

Godsmack - Awake

Godsmack - I Stand Alone

Godsmack - I Fucking Hate You

Drowning Pool - Bodies

поззз :)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Мене па овие ми креваат адреналин:pipi:

Ај доста е :pipi:

F

FallenHypaspist

Гостин
Ти будала ли си или чорапите ти смрдат?
Комбо од било каков екстремен метал со екстремен хардкор дава нов жанр такозвани металкор. И у зависност со што метал се комбинира ќе зависи и субжанрот во металкорот. Во случајот Melodic Death + Hardcore = Melodic Metalcore = Melocore.:smir:

ПС - И смрди.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Комбо од било каков екстремен метал со екстремен хардкор дава нов жанр такозвани металкор. И у зависност со што метал се комбинира ќе зависи и субжанрот во металкорот. Во случајот Melodic Death + Hardcore = Melodic Metalcore = Melocore.:smir:

ПС - И смрди.
Не е со Melodic Death него со хеви + Ха Це.

ПС - Смени ги.

F

FallenHypaspist

Гостин
Не е со Melodic Death него со хеви + Ха Це.

ПС - Смени ги.
Heavy Metal=Metal, Metal + Hardcore = Metalcore
Е Melocore ili Melodic Metalcore е субжанр во Metalcore-то што се добива кога искомбинираш Melodic Death Metal + Hardcore, у случај да се комбинираше обичен, Brutal Death и сл со Hardcore ќе беше Deathcore и тд.

ПС.И смрди.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom