Најдобар македонски метал бенд?

Најдобар Македонски Метал Бенд?

• Вкупно гласачи
    133

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
До сеа шо знам, најбољи бенд шо сум слушнал (македонски) е exotist. Луѓето се ненормални. Едноставно закон!

M

M del Mar

Гостин
Dedicated for life
најдобро си поминувам на нивни свирки...
поздрав \m/ :)

и серпентин се добри од тие што се наведени на листата за гласање
Да не заборавам и ВЕРКА се за поштување!:helou:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Значи гласав за Виктим заради тоа што Вистински најдобриот македонски метал бенд го нема во анкетата ... Линк
И кога велам вистински велам бидејки се единствени кои се признаени на светско ниво . И продаваат албуми низ цел свет .
А тука на темава никој не ги ни спомнува . Жално .

V

VeniVidiVici

Гостин
Како бре вака праите анкета? А каде ви е Siniac. И замислете, анкета за најдобра македонски метал бенд без Санаториум. Не е убаво вака. ц ц ц ц ц

good_beer

ај за Мојанци!!!
Член од
13 април 2009
Мислења
80
Поени од реакции
2
:) темата не е зашо ги нема санаториум у анќета ... туку... најдобар мак. бенд ...

V

VeniVidiVici

Гостин
:) темата не е зашо ги нема санаториум у анќета ... туку... најдобар мак. бенд ...
Абе не ми е за мене, него Перо Шпирт(пејачот на санаториум) да не прочита на форумот ќе се навреди. Хехе. Поздрав.

F

FallenHypaspist

Гостин
Maca_Dark - ДФЛ не се метал...-_- така да офтопик -_-

Иначе јас би гласал за Тотем и Марас :smir:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Maca_Dark - ДФЛ не се метал...-_- така да офтопик -_-

Иначе јас би гласал за Тотем и Марас :smir:
Марас ти е бенд за уфилмани тинејџерки, a.k.a. блекерки. А и музички се онака просечни, едноставни.
Дефинитивно најквалитетни метал бендови кај нас се:

J

JOEY JORDISON

Гостин
Марас ти е бенд за уфилмани тинејџерки, a.k.a. блекерки. А и музички се онака просечни, едноставни.
Надополнување

beyond the horioznt :vozbud:

Каљо и четата :helou:

Оди утепај се бе-_-

F

FallenHypaspist

Гостин
Да имаше 1 било каков Doom бенд на кој ќе се залепа една добра маса народ ќе беше фејк. Дали фановите го прават бендот фејк....???, тоа што е единствен во тој правец не го прави фејк ффс...(На Еџ оф Сенети да се залепеа 100 к емо фанс ќе го напраеа ли бендот фејк?)

Марас музички не се фејк, баш се уникат и кул, не мора да се сложени за да се квалитетни, та и Нирвана, и Прл Џем се музички просечни та се квалитетни .....Идеолошки Марас искрено ме иритираат :D...ипак кул ми се, добра комбинација од блек,етно и амбиентал.....

Тотем ми се најкул од мк метал:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom