Ќе му ги украдат.Тој пасошите ги чувал во сеф во банка![]()
Ахам, може ќе си го украде точакот по грешка и во акт на збунетост ќе се прободе.„Си се осигурав и себеси оти утре може ќе ме упуца некоја будала“ - Јанко
Во право е за ова, секакви има.
види кој стиснал лајк, Амон Мра хипстерајата атеобудисти од Менада
wow пишала тоа што го пренесуваат медиумите без да завземе страна ? O НЕ ПРОКЛЕТА ВЕШТЕРКА КАКО СМЕЕ !?!
Не е тема за овој разговор, но бидејќи ме цитираше ред е да ти одговорам.Чисто онака а?Заради таквите како тебе,чисто онака државата ја водат никакви, и чисто онака се убиваат млади...За минење на време,знаеш...
Чек, овој верува во HAARP. Што понатаму да гледаме?
Само висок ѕид како што гради Израел во Палестина. Јас повеќе оваа споредба би ја направил со Македонци и Албанци.Се повеќе како размислувам за случајот, кој крајно ме потресе, а понатамошните протести и реакцијата на државните власти и полиција кои ме разочараа целосно, како и тоа дека државава нема никогаш да ни се оправи и отидена ни е во к...ц, заклучив дека нас не дели судбината на Либан, буквално ист пример сме. Ќе живееме во релативно мирна состојба три-четири месеци, потоа пак убиства, тепачки, насилство на секој чекор, па пак мирен период и то се во круг, бесконечно.
П.С. Што убаво денес беше, мир и тишина во автобуси или што би се рекло затишје пред бура.
Да имаа некој доказ дека шиптaрот го убил у самоодбрана, ножот не бил негов и слично до сеа ќе искочеа со тоа да пробаат да намалат тензија. Вероватно првото е и не искачаат уште мислат ќе спласне работава.@Vanlok
Сеа прочитав си пишал неколку страни поназад, дека полицијата требало да ги објави снимките од убиството. Тоа за жал не е возможно, затоа што таков материјал никогаш нема да биде објавен во јавноста. Лудост е да објавиш снимки од грозоморно убиство, во случајов како Насер го коле Ангел. На филм кога ќе видам таква сцена ми се гади, а не пак да видам дека некој стварно го направил тоа.
Иначе според мене постојат две опции зошто до сега МВР молчи.
1. Не сакаат да дигаат тензија со тоа што го откриле (ако откриле нешто). Пример: Најден е ножот со кој е убиен Ангел, не било самоодбрана и слично.
2. Пак прават некои мучки и на крај ќе испадне дека Насер е психички нестабилна особа и ќе биде минимално казнет, т.е. не повеќе до 10 години.
Се молам на Бога да не е втората опција, премногу ќе е тоа.