Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

cck

Член од
21 септември 2023
Мислења
14
Поени од реакции
63
Нема слики скинхедси неможам да најдам битола.скопје boot boys оскаровци панкери
images.jpeg

13312677_1204040699641148_619728335515421320_n.jpg
Shtrakalo:) r.i.p.
13265999_1204040582974493_6769609205387272544_n.jpg

1990-1991
13263771_1203234949721723_1456835339864950181_n.jpg

13254309_1204040549641163_5663176444643451699_n.jpg

Автоматски споено мислење:

Evegi tie famozni zeni i deca dve godini portokali ni gi napraja zeni deca ta zeni i decca amrno ama tamu e najpodmukloto coece so nekolku pajtasi
Glupav tek sega se osvesti? Ogradata te nokautirase!

Член од
19 август 2010
Мислења
4.116
Поени од реакции
10.166
На последнава слика воџа (свртен со грб во црвена јакна) покоен Гого (навивачка легенда, еден од главните мозоци во најдобрите години на ЦПБ) , а четри луѓе на десно од него,одма до момакот со шалот на уста е Мац Глава ( Пирамида, Фемили, еден од појаките фаци на нивната трибина). Ех времиња..

Член од
11 април 2023
Мислења
2.160
Поени од реакции
7.225
На последнава слика воџа (свртен со грб во црвена јакна) покоен Гого (навивачка легенда, еден од главните мозоци во најдобрите години на ЦПБ) , а четри луѓе на десно од него,одма до момакот со шалот на уста е Мац Глава ( Пирамида, Фемили, еден од појаките фаци на нивната трибина). Ех времиња..
Si stojam na stavot deka vo Skopje najeduciran navivac i navivacka legenda e pokojni Gogo.
Neka pociva vo mir Goran Kostadinovski Gogo
img_1_1698437013992.jpg

Член од
19 август 2010
Мислења
4.116
Поени од реакции
10.166
Si stojam na stavot deka vo Skopje najeduciran navivac i navivacka legenda e pokojni Gogo.
Neka pociva vo mir Goran Kostadinovski Gogo
Прегледај го приврзокот 395868
Апсолутно се слагам. Таква посветеност кон навивачкиот свет е ретко видена кај нас. Кој бил покрај него знае колку беше интелигентен, а сето тоа знаеше и да го пренесе на трибина. А што се однесува до спортски и тифо видео материјали беше наприкосновен. Колку само ВХС касети од Ју тифо сцената, сите најзначајни моменти спортски и навивачки све имаше. Голема инспирација за многу млади навивачи. Пак ќе кажам, носталгија.. Се надевам дека некои млади генерации ќе бидат на тоа рамниште па и ќе го престигнат. Би бил најсреќен, не се сомневам. Комити се на добар пат, а дека Гого живее се гледа преку моментот кој Комити го враќаат на дел од денешните кореографии а тоа е тој препознатлив лик на западната трибина од 90-тите години. Нека почива во мир.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.446
Поени од реакции
84.834
,одма до момакот со шалот на уста е Мац Глава ( Пирамида, Фемили, еден од појаките фаци на нивната трибина). Ех времиња..
Глава, Патле, Копачка, МацГробарот
Service Crew

Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Апсолутно се слагам. Таква посветеност кон навивачкиот свет е ретко видена кај нас. Кој бил покрај него знае колку беше интелигентен, а сето тоа знаеше и да го пренесе на трибина. А што се однесува до спортски и тифо видео материјали беше наприкосновен. Колку само ВХС касети од Ју тифо сцената, сите најзначајни моменти спортски и навивачки све имаше. Голема инспирација за многу млади навивачи. Пак ќе кажам, носталгија.. Се надевам дека некои млади генерации ќе бидат на тоа рамниште па и ќе го престигнат. Би бил најсреќен, не се сомневам. Комити се на добар пат, а дека Гого живее се гледа преку моментот кој Комити го враќаат на дел од денешните кореографии а тоа е тој препознатлив лик на западната трибина од 90-тите години. Нека почива во мир.
Комити како група ја следиме идејата на Гокси пред се со зачување на идентитетот на една трибина, тешко дека некој во креативноста може да го надмине и досетките

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
Денес беше ПРАЗНИК на фудбалот во Охрид!
За нашето издание, можат коментари да дадат Чкембари, како изгледаше тоа од спротива, додека во обратен правец би кажал супер навивање, и добра димјада!
Па да му ебам мајката, ЛИЧИТ вака, два МАКЕДОНСКИ КЛУБА да се борат со две групи на трибините!
Штета што е вроролигашки, но до некој подобри времиња :oeoeoe:
И за крај мораТ сам да си ја пофалам групата, денес беше според мене страшно добро во копод!
Незапамтена димјада, бакљада, и добро корео!

Attachments

Последно уредено:
Член од
23 мај 2023
Мислења
22
Поени од реакции
21
За нашето издание, можат коментари да дадат Чкембари, како изгледаше тоа од спротива, додека во обратен правец би кажал супер навивање, и добра димјада!
Па да му ебам мајката, ЛИЧИТ вака, два МАКЕДОНСКИ КЛУБА да се борат со две групи на трибините!
И за крај мораТ сам да си ја пофалам групата, денес беше според мене страшно добро во копод!
Штета што вакви натпревари се играат во ужасен термин…

Член од
16 април 2023
Мислења
24
Поени од реакции
53
Abe M.D ako ova bese nevideniot spektakl sto go najavuvavte 1 mesec togas neka se ukine navivanjeto vo MK
Edna obicna koreo sto trebalo da se zatvorite do dole da izgleda na nesto barem i dimnijada od 5 dimni i 10 bakli
Ocekuvavme spored toa so najavuvavte 1-2 meseca unazad barem nesto nevideno
I dosta na sekoj post osven ti nikoj drug ne si ja fali volku svojata grupa terajte si po patot i ostajte drugite da zborat za vas taka ke e podobro

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom