Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бутик имаме од торцидашиве.... упс... уствари од паткариве... зш да го читаш форумов ќе речиш овие се па 10 места празно.
Однесетеја мајцата во “цар борис” секако ве влечит една жичка кун блгарија

АЈ ДО МОДЕРАТОРОТ ИЛИ НЕКА СРЕДИТ НЕКОЈ РАБОТИ ИЛИ И СИТЕ ПРОФИЛИ ОД РИБАРИ ШО СЕ ЌЕ ГО НАПУШТИМЕ ФОРУМОВ ЗШ СЕКОЈА СМИСЛА СЕ ГУБИТ!
Неможит бе до вчера еден профил беше од паткари CrvenoBel за живи ги немаше сега напраја едно издание на дерби и по негова наредба во еден ден 5 6 деца напраја нови профили овде памет да солет! Далеку сте вие од навивачи ако овде ве умилкувет на форумов во реалност не сте! Гледате дека до дербиво еден збор некажавме за вас ни навреда ни ништо! Ние супер издание константно над 20 екстра изданиа екипа шо помина доста работи последниве 4/5 години. Вие бе еден бокс шо немате удрено овде хулигани глумите. Кој дојде во Струга ве посра. Ние ненајавени струга 2/3 пати надвор од трибина навиваме за живи ве немаше во ваш град! На сите групи му се умилкувате. Сем со Охрид на сите утакмици немате појќе од 25 души собрано. Ај шо не сте едуцирани ме навреди коментарот за цар борис! НЕЈКАМ ДА СЕ ОБЈАСВАМ чешки сите да имавте момци потковани идеолошки и на дела покажани ко екипата шо ја водит Рибари. Вие навивачи албанци Rebelet од ист град шо е активна еднаш годишно ве тепат немојте да се спротиставите а се сила 20 луѓе. Над 10 реквизити ви се земени, КОЦКА ви е земена, улет во сала во ваш град парола за нас спремна земена! Зато полека со летањево. Зш го отупевте форумов!

АЈ ДО МОДЕРАТОРОТ ИЛИ НЕКА СРЕДИТ НЕКОЈ РАБОТИ ИЛИ И СИТЕ ПРОФИЛИ ОД РИБАРИ ШО СЕ ЌЕ ГО НАПУШТИМЕ ФОРУМОВ ЗШ СЕКОЈА СМИСЛА СЕ ГУБИТ!
Неможит бе до вчера еден профил беше од паткари CrvenoBel за живи ги немаше сега напраја едно издание на дерби и по негова наредба во еден ден 5 6 деца напраја нови профили овде памет да солет! Далеку сте вие од навивачи ако овде ве умилкувет на форумов во реалност не сте! Гледате дека до дербиво еден збор некажавме за вас ни навреда ни ништо! Ние супер издание константно над 20 екстра изданиа екипа шо помина доста работи последниве 4/5 години. Вие бе еден бокс шо немате удрено овде хулигани глумите. Кој дојде во Струга ве посра. Ние ненајавени струга 2/3 пати надвор од трибина навиваме за живи ве немаше во ваш град! На сите групи му се умилкувате. Сем со Охрид на сите утакмици немате појќе од 25 души собрано. Ај шо не сте едуцирани ме навреди коментарот за цар борис! НЕЈКАМ ДА СЕ ОБЈАСВАМ чешки сите да имавте момци потковани идеолошки и на дела покажани ко екипата шо ја водит Рибари. Вие навивачи албанци Rebelet од ист град шо е активна еднаш годишно ве тепат немојте да се спротиставите а се сила 20 луѓе. Над 10 реквизити ви се земени, КОЦКА ви е земена, улет во сала во ваш град парола за нас спремна земена! Зато полека со летањево. Зш го отупевте форумов!

Не е мое да се мешам ама си мерите qr веќе неколку страни. И вие и они се објаснувате а ништо нема да докажеш ниту пак ќе смениш мислење. Терајте, објавувајте што прави групата, препуцавајте се малце интересно да е ама нека нема нервози.

Со си лигуш бе друже. Напраиле профили, па голем кур милион профили имате вие па никој ништо не ви кажвит хахахаха. Немој не го напуштајте, не верувам дека некоја група може да замени толкава дупка во форумот. ОООООООО НЕ СИ ОДИТЕ!

Дечко не сум од паткари
Ама вие изгледа малце летате со главите
Како да сте навивачи на бока јуниорс или звезда,партизан многу си се имате преценато
Овде кажвиш како да сте имале 100 тепачки
А уствари секаде јадевте ќотек и во скопје и во охрид…сега нешто се умилкувате пак на чкембари,не ви го држит со нив?
Х немате од хулигани ама ајде
Мислите дека сте број еден на мак тифо а уствари сте 0

@Hristo1312
Смири страсти дечко не е фејсбук ова, никогаш од овај профил ниту сте биле навредени ниту било без веза пишено.
Цело време се објавуват за активностите на групата и 2 пати се објаснија работите за шалот на дербито и маицата вчера. Зш сте многу едуцирани и зш многу реално ги кажвите работиве, зато беше пишано.

Олабај малу знајме кој сме шо сме, на раце се бројме во државава.

Ај да се кладиме дека не мојш да заплачиш :kezec:

Рибари одлична бројка одлично навивање исто така паткари топ бројка освен што некој дечко не знае што значи да си чуваш обележје, демек не е свесен дека ке го крка и оди на трибина кај рибари за провокација добро што не го пратиле на костозглобно.

Neznam zashto e vaka na forumov no ajde da ne bidam pogreshno sfaten nema bash da sum direkten , od neutralen aspekt gledano na sekoe derbi vo MK na forumov doagja do diskusija shto e ochekuvano i normalno , trae nekolku dena i toa e toa , Ribari imaa super izdanie , vikendov bea najdobri i najbrojni ako gledame realno , neznam zashto se stvara negativna energija kon niv tuka no ok mozhda pa i jas taka sfakjam ......ne gledam nishto losho ni kaj Patkari ni kaj Ribari imalo mn mn poloshi i detski prepukuvanja tuka koga igrale Vardar Pelister , ostavete prostor i za drugive grupi neka se rchnat malce neka ima rivalstvo , eve Pelister igra vo Veles ako ne se lazham so Borec , trknete i edni i drugi pred natprevar 15 - 20 dushi , 2 min udrite se i sekoj po svoj pat ....koga vekje gi sakate tie deshavki i sluchki mn e lesno da se dojde do toa realno.
Mnogu mi e milo za Ohrigjani i Struzhani shto se del od navivachkava scena , tuka fali tikveshijata no shteta Negotino e 3ta liga...Od druga strana pa , Lozari se iskachija na vrvot na navivakcha scena taka shto nez dali bi bilo isto kako nekogash.

Последно уредено:
Ако не те земеме во екипа, ќе си ја земеш топката и ќе си одиш дома?? :(

Се на се убо дерби, ама некако всала ми е поинтересно ( мене лично)

Јас пак прво што си помислив беше колку подобро изгледате вака, баш право дерби. Најверојатно подобро ти е во сала заради навивањето, многу погласна, подобра атмосфера се создава, плус две навивачки групи, обична публика, понапнато се е тука на купче, :D друга работа што гостинскава трибина во Охрид не прави никакво ехо, на најјако навивање пак не грми како на други стадиони. Иначе стварно не знам како не му е на некој најјако на стадион :icon_mrgr:
Супер сте сезонава, дефинитивно ги освојувате симпатиите на нашава сцена, слично како Багабонти кога си го тераа својот филм, огромна штета што така заврши нивната приказна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom