НЕМА (што) ПОВЕЌЕ ДА (у)КРАДЕМЕ!

Верувате ли во ова (којзнае кое на ред) СДСМ ветување?

• Вкупно гласачи
    15

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Ако и само ако....сеуште има наивен народ и гласачи како Македонците ...еве им ептен „нов„ предлог од страна на сдсм....
Деталите се опишани овде...
Дали вие ќе верувате ....е ваше лично право...
пс
Само да не биде после како она ...со вработувањето по еден невработен од секое семејство...а отпуштија негде по двајца а можеби и тројца...вработени...нели!!!!
Читај подетално тука:
http://www.vest.com.mk/
:toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
264
Поени од реакции
0
Не сум запознат во детали со политичкиот живот во РМакедониjа, но само едно ке ви кажем: Не веруваjте! Каj нас ситуациjата беше слична во 2001 година. Доjде "царот" Симеон от Шпаниjа и каза: "Веруваjте ми!" После се оказа, што мора да му веруваме единствено дека ке си врати имотите. Стига демагогиjа!

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Dimo BG напиша:
Не сум запознат во детали со политичкиот живот во РМакедониjа, но само едно ке ви кажем: Не веруваjте! Каj нас ситуациjата беше слична во 2001 година. Доjде "царот" Симеон от Шпаниjа и каза: "Веруваjте ми!" После се оказа, што мора да му веруваме единствено дека ке си врати имотите. Стига демагогиjа!
Што е бре народе маќедонски?????
ПРПА...АААААА
Никаде и никакви коментари!!!!!1
пс
Затоа и најверојатно дури и овде и сега ....се потврдува правилото кое во екс-ју парљаментот го окусил еден наш пратеник...кога наседнал на ГУЛЕМА ИГЛА ...секако подметната од кољегите му негови ....од „братските„ републики...разбира се.
:salut:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
leleel sto postooooo kazano nee:)lele sdsmovci za zivi sramoj bile:))nemale da krada
lelele ova mu ide kako rekla svinjata nejadam g**** ama bile topli pa se izlazala:)

N

n/a

Гостин
Nema...nema...
Sacuvaj Boze...oni i kradenje!
Da veruvas na sdsm-ovec deka nema da krade e isto kako na cigan da mu ostavis kiselo mleko da ti go pricuva!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
lav напиша:
Што е бре народе маќедонски?????
ПРПА...АААААА
Никаде и никакви коментари!!!!!1
пс
Затоа и најверојатно дури и овде и сега ....се потврдува правилото кое во екс-ју парљаментот го окусил еден наш пратеник...кога наседнал на ГУЛЕМА ИГЛА ...секако подметната од кољегите му негови ....од „братските„ републики...разбира се.
:salut:
Не е до „прпа“ работата, туку до тоа што ништо ново и спектакуларно не е направено. Се дур не видам да се примени на дело, не верувам, иако декларативно звучи силно и чесно...
Дај Боже така да е во пракса.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Жт дк вк, Рада се смее под брк....Јас не им верувам...комуњариве се по крупните капиталци, од кога нив почна да ги интересира што сака народот??? Од кога ја изгубија власта и видоа како се работи?? ...пфффф

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Ени мени сени ..сени чоколада , бур бур лимонаа.да

TpH_Bo_OkO напиша:
Жт дк вк, Рада се смее под брк....Јас не им верувам...комуњариве се по крупните капиталци, од кога нив почна да ги интересира што сака народот??? Од кога ја изгубија власта и видоа како се работи?? ...пфффф
Јас пак мислам оти и на Захаринска и на неа сличните протуви...им отчукува часот...кога конечно ќе ја разглед(ув)аат (секако на подолг период) внатрешноста на Идризово....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
mislam deka sdsm nema nikad da doe na vlast pak bez razlika koj e lider zoso se linguri teski

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ne reci dvapati.....prasanje e samo tezinata na lingurajot, a kako gledam i ovoj aktuelniov dobiva na tezina , mu raste i entropijata.....pa vo eden moment, opaaa...povtorna rotacija :):)!!!
A narod????...koj be go e..e narodot ?? :)

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
concrete напиша:
Ne reci dvapati.....prasanje e samo tezinata na lingurajot, a kako gledam i ovoj aktuelniov dobiva na tezina , mu raste i entropijata.....pa vo eden moment, opaaa...povtorna rotacija :):)!!!
A narod????...koj be go e..e narodot ?? :)
Колега БЛ522
Сепак мислам односно се надевам ...оти го надраснавме лингурајот кај народов фиромски и Македонски.
Еднствено...однадвор да не ни дојде....како и досега.

Kajgana Shop

На врв Bottom