А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.Жалам, веќе помина рокот...
Темава е отворена повеќе од месец дена, правилата стоеја во првиот пост. Ако на некого му се малце месец и нешто, не сме ние криви.А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.
Не ок е се, признавам правила се правила, малку бош е ама сепак тоа е.Темава е отворена повеќе од месец дена, правилата стоеја во првиот пост. Ако на некого му се малце месец и нешто, не сме ние криви.
јас така помислив и затоа почекав ама овој рок важел за сите првенства неможам сега нели???А зошто рокот да не важи одделно за сите наведени првенства? На пример сега да биде завршено веќе типувањето за англиската Премиер Лига, за Италијанското да се остави уште простор и за Шпанското со оглед на тоа дека не се уште почнати.
Не мојш. Имате правила во прв пост, уште да испаднит дека сум крив пошо не ги читате и супер. :msngush:јас така помислив и затоа почекав ама овој рок важел за сите првенства неможам сега нели???
ама сте строги нели бива да ми прогледате низ прстиНе мојш. Имате правила во прв пост, уште да испаднит дека сум крив пошо не ги читате и супер. :msngush:
Во ред. Другпат читајте ги правилата и играјте според нив, ако воопшто ви се игра.требало 24 часа пред почеток на одделно првенство не вака :ne:
Јас ова го сватив дека пример, СериаА ако почнува другиден, јас до утре максимум треба да имам напишано табела.:smir:Пријавувањето за играта, односно типувањето на табелите трае до еден ден пред започнување на првенствата. На пример, ако прво почнува Англиската Премиер Лига, во сабота во 14:00, типувањето завршува во петок во 14:00, и сите постови после тоа време ќе бидат избришани како неважечки. На крајот од секој месец, јас или Syn ќе ја апдејтираме темата со резултати кој колку тимови има погодено, и ранг листата.
Значи, реално, вака напишано правилово, како што ти е тебе, довело до забуна, не само кај мене, туку и кај други членови.
За да не те сватеше никој погрешно, требаше да видиш кога почнува првото првенство, и да го наведиш тој датум како дедлајн.:smir:
Ни реално ни ништо, јасно беше кажано.На пример, ако прво почнува Англиската Премиер Лига, во сабота во 14:00, типувањето завршува во петок во 14:00, и сите постови после тоа време ќе бидат избришани како неважечки. На крајот од секој месец, јас или Syn ќе ја апдејтираме темата со резултати кој колку тимови има погодено, и ранг листата.
Затворено е типувањето. Читај правила во прв пост.сега затворено ли е типувањето или не е , оти ја сакам за серија А да дадам типување а лигата се уште не е почната