Муслиманите систематски вршат прогон на христијаните

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
jas pak mislam deka propast na hristijanite ke im donese ustavot vo koj si go voveduvaat i go dozvoluvaat brakot na dva isti pola homosex i it,n kaj eden narod koga ke se pojavi ovaa pojava nema napredilok , a islamot i kolku da se pojavuvaat sekti onaa ke opstane se do krajot na sudniod den , vo toa da si bidis siguren , znam deka si mnogu opsednat so toa za da vidis islamot da propadne,, pusta vasa zelba.
Хахаххахахахахха пуста моја, како што е пуста ваша желба да ги снема сите немуслимани и Исламот да владее со светот. Во едно сум сигурен дека една атомска бомба да фрлат муслиманите во Америка, е тогаш за жал ќе го видат судниот ден муслиманите, Американците ќе ги извадат сите можни и напредни оружја што светот ги нема видено до сега и ќе ги истестираат на муслиманските земји.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
„Ние Македонија, не сме од овој свет изгледа, пошто не ги спомнаа нашите цркви кои континуиано се пљачкосуваат во муслиманските средини, а пред некое време исто така и ги запалија.“

Поради оваа реченица со која ја наведуваш темата во меѓурелигиски плукотници на форумов ќе ја заклучам.

Патем шо ви текна и на едните и на другите со пропагандиве деновиве ....

Имам пишувано и пак ќе пишам ..

Абе будали се оние кои според религијата судат дали е некој добар човек или не ..
Некој/некои забегале, им го испрале мозокот и во име на некоја си религија почнале да колат и бесат па сега ние ништо подобри од нив треба да се плукаме тука ...
Тогаш не сте поарни од нив ... секој е потврдоглав од секого ... никој грешките не ги признава ... да се чуди чоек ..

Постојат лошо чичковци кои со помош на религијата перат мозоци и прават други лоши чичковци ... тоа е ...

Кога христијаните на форумов ќе ги осудат крстоносците, кога муслиманите ќе ги осудат радикалните муслимани кои тероризираат (како она опишано на старт на темава) ќе бидете подобри луѓе ... се додека маате со глаата у ѕидот оправдувајќи нешто поради тоа шо припаѓате на некоја вера и само ради тоа без да размислите дали е тоа точно или не вие сте само овца од стадото перени мозоци ...

Амин :)
Ајт клуч ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom