Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.914
Автоматски споено мислење:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.514
Поени од реакции
26.162
Автоматски споено мислење:

САмо така со стокава нигерска. Со камера укључена и секој обид а напад со метак у чело.
Ја да бев џандар со саундтраков на ДУМ у позадина ќе ја сецкав со моторна пила (кој играл зане за што зборам).

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.914
САмо така со стокава нигерска. Со камера укључена и секој обид а напад со метак у чело.
Ја да бев џандар со саундтраков на ДУМ у позадина ќе ја сецкав со моторна пила (кој играл зане за што зборам).
Да не те извадат од контекст: Зборуваме за оружје од играта Doom. :)
И дап, предизвик беше што почесто да се употребува пилата посебно пошто многу од непријателските npc-ија имаат range напад (повеќето уствари). Инаку мене сачмарата ми беше омилено оружје. :D

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074
"Вработените во центарот за невработени ми кажуваат, дека пред нив стојат целосно покриени жени и бараат социјален надоместок. Но, на вработениот не му е дозволено да ја замоли жената да го подигне фереџето, зошто би дошло до "нарушување" на честа и религиозната слобода. Тој мора да го одобри социјалниот надоместок, ама пред него може да стои било кој, можеби дури и маж. Неприфатливо е, во денешно време да може да се аплицира за социјален надоместок, без притоа да не може да се докаже целосно/без сомнеж идентитетот на личноста."

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Кога се толерира "религија" како исламот ако нека си плаќаат. Наместо да се забрани исламот да се практикува низ Европа, а нејзините следбеници да се депортираат тие нека ги ранат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.048

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.914
Како ли тоа се силува во изнајмена соба ?
Глупачата веројатно очекувала романса, долга и нежна предигра и неверојатен секс (црнец итн)... Но добила ништо од тоа, туку силување со брз финиш. И шамар од реалноста.

Но добро е што се соочила со реалноста, и пријавила. Има некои никогаш не се соочуваат со реалноста.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.048
Глупачата веројатно очекувала романса, долга и нежна предигра и неверојатен секс (црнец итн)... Но добила ништо од тоа, туку силување со брз финиш. И шамар од реалноста.

Но добро е што се соочила со реалноста, и пријавила. Има некои никогаш не се соочуваат со реалноста.
Освен ако не била на сила набутана во апартманот со ќумбето, нема што да се разговара тука.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.914
Освен ако не била на сила набутана во апартманот со ќумбето, нема што да се разговара тука.
Да, ок. Таа опција не ја земав во обзир... Во написот пишуваат „партнерката“.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.403
Поени од реакции
9.034
Ne ke da e nasila.

На 26.10.2024 во 22:30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во изнајмена соба на подрачјето на Кисела Вода, П.А.(27) од Гана извршил обљуба врз неговата 32- годишна партнерка од Скопје.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.514
Поени од реакции
26.162
Итаљанциве треба папава за ова да го одерат и запалат жив.

Kajgana Shop

На врв Bottom