Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.838
- Поени од реакции
- 20.305
Не оди оф топик момак, ак имаш нешто да пишеш конкретно ајме, оти после нема пу пу неважи, опасно беше се збунив.Пак лажеш!
Не оди оф топик момак, ак имаш нешто да пишеш конкретно ајме, оти после нема пу пу неважи, опасно беше се збунив.Пак лажеш!
Извињавам се госпожа. Љубим руке. :*Не оди оф топик момак, ак имаш нешто да пишеш конкретно ајме, оти после нема пу пу неважи, опасно беше се збунив.
Пемпезар??? Што е побогу тоа?Не знам зашто ама ми се повраќа од девојачка/моминска вечер. Глупаво и одвратно , особено прославено на македонски начин, сите девојки имаат исти венчиња, невестата обавезно мора да има пемпезар и се знае се слави во кафана... ах , и заборавив -обавезно на девојката и се дава поклон танга и торта у форма на к*р, уште еднаш .
Невестински вел или како и да се вика на литературно, стварно незнам .Пемпезар??? Што е побогу тоа?
Гугл ми дава еден единствен хит:
- А0431351 издадена од МВР-Скопје на име Ордевски Владо, Скопје. (45433). Лична карта бр. Г0015850 на име Дани Пемпезар, с. Делогожда, Струга.
Шуќур, сега ми е полесно! За момент си помислив дека овој Дани од Делгожди ги плеска сите невести на моминските им вечери.Невестински вел или како и да се вика на литературно, стварно незнам .