Многу се нервирам кога...

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
многу се нервирам кога одам во продавница

jutel

Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
многу се нервирам кога некој се нервира за без врска како РЕД ДЕВИЛ

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Koga ke stane sestra mi vo 2-3 saatot sabajle i ke mi go restaritira kompjuterot =))

jutel

Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
многу се нервирам кога нема нет

jutel

Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
koga ne mi idi cupeto na setanje

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога некој зборува глупости сакајќи да излезе паметен зборувајчи за нешто во кое что не се разбира-ама смета дека ако каже нешто ќе биде ем паметен ем кул.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога ќе видам партибрејкери-луѓе што по секоја цена го убиваат задоволството на другите се со цел да лечат нивни лични фрустрации,затоа што се глупи грди и никој не ги сака ама мораат да им лижат гз поради некоја неодредена причина.

Се нервирам кога ќе видам или недај боже запознаам озбилна девојка која што не знае да се забавува и глуми дека бог го фатила за муда. Се нервирам кога машко се прави фраер дека ќе направи нешто ама кога ќе видам жеснко што се народски кажано чатали е тоа ме вади од такт, посебно феминистка некоја која што ги мрази и непочитува машките само затоа што никој не сака да ја е*е и е грда ко да не кажам што.

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
1.Кога ке ме станват од ком...
2.Кога ке ми се ретардира ком тоест коа ке почни да кочи...
3.Кога ке ми се напие некој од чашата,а посебно сестра ми уште не расонета,станва ми пие од нескафето и малце ке подплукни и знај дека нема да го пијам и та ке си продолжи да го пие,оти ја мрзело да си прај...
4.И кога ке ме натера ПАК сестра ми демек да одам со моторот до продавница му требало нешто, а неа филмот и е да клам бензин...ке го остај на нула ,а јас некам така и ке си го наполнам...и пак после истата приказнаааааааааааа :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ama epten mnogu se nerviram koga me boli glava, mi se spie, se smiruvam so deckoto po 36ti put samo zaso mn slatko znae da cimoli, a u 7 i pol mora da idam u Prilep a me mrzi.
Toest mnogu se nerviram denes :nesum:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
се нервирам кога внукичката не е дома да одам да ја изгушкам и избацувам:hello:...се нервирам кога ми паѓа нетот:aaaa:...се нервирам кога некој ми образложува дека металот не е музика а турбофолкот и бугарофолкот е музика :kamsik:...гррррррр....се нервирам кога не ми излегува се по планот :vrne:....и се нервирам кога морам да станам рано наутро :hello:!!!грррр

Kajgana Shop

На врв Bottom