Митови за силувањето (Rape myths)

• Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Од кај знаеш дека нема да уживаш додека не пробаш? :P
Ај иди ти искастрирај се (ако веќе си, игнорирај забелешка), па ќе споделиш искуство. И сериозно, не ме цитирај више тупиш среќо и одиш офтопик, по пп прашај ме што имаш :love:

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Znaci, svativme. Licnosta A kaj tebe(goran), saka da bide kastrirana, licnosta B(zoran) ne saka da bide kastrirana. Probaj edno siluvanje, tebe da te siluvaat, mozebi ke ti se dopadne, pa prenesi ni gi impresiite. Dotogas ne gnjavi so polutezi ko si gi naogjal na internet.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
Споредувате кастрација и секс? Безвезе муабет...

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
goranzoran, znaci edna zena, ako ja fati potsvesta, moze da dade oglas: Zena od 40 godini, so prijatna nadvoresnost, saka da bide siluvana. Se naogjame vo park.

p.s. Se obvrzuvam deka nema da prijavam vo policija.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Споредувате кастрација и секс? Безвезе муабет...
Силувањето не можеш да го окарактеризираш со секс само поради тоа што се дешава интеркорс, сексот колку што знам, носи уживање за двете страни, кај силувањето не е случај. И да одамна е безвезе муабет али ај...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
Само да се разбереме. Силувањето не го оправдувам јас лично без разлика дали некој го посакува тоа или не несвесно. Знае да уништува животи, нагоните треба да се контролираат со тоа што нема да се потиснуваат целосно, туку преку искрена анализа и поглед кон нив. Потиснувањето создава силувачи и болести ништо друго...

Иначе има фетиш силување. Порничите се полни со такви видеа пример дечкото е врзан и насила гледа како двајца му ја силуваат женската, а за да се направат видеата потребна е публика а ја има доста.

Уште еднаш...не потиснувајте и не ги терајте останатите да потиснуваат целосно...
--- надополнето: 26 април 2012 во 18:28 ---
A ne e glupav muabetot, da te ubeduva nekoj deka nesto potsvesno sakas ili ne sakas?
За потсвесно никако не може никој да каже со сигурност, а за свесно е индивидуално. Значи колку и свесно да е одбивно силувањето, можно е да се случи неверојатен оргазам и уживање ама тоа ќе биде моментално, траумата ќе остане засекогаш...битно има шанси да има уживање и тоа големи.

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Само да се разбереме. Силувањето не го оправдувам јас лично без разлика дали некој го посакува тоа или не несвесно. Знае да уништува животи, нагоните треба да се контролираат со тоа што нема да се потиснуваат целосно, туку преку искрена анализа и поглед кон нив. Потиснувањето создава силувачи и болести ништо друго...

Иначе има фетиш силување. порничите се полни со такви видеа пример дечкото е врзан и насила гледа како двајца му ја силуваат женската, а за да се направат видеата потребна е публика а ја има доста.

Уште еднаш...не потиснувајте и не ги терајте останатите да потиснуваат целосно...
--- надополнето: 26 април 2012 во 18:28 ---

За потсвесно никако не може никој да каже со сигурност, а за свесно е индивидуално. Значи колку и свесно да е одбивно силувањето можно е да се случи неверојатен оргазам и уживање ама тоа ќе биде моментално, траумата ќе остане засекогаш...битно има шанси да има уживање и тоа големи.

Dosega ne sum cula nekoja da dozivee orgazam pri siluvanje.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
Dosega ne sum cula nekoja da dozivee orgazam pri siluvanje.
Не само тоа, туку се случувало и вљубување во силувачот...абе чуден и прекрасен и интересен и опасен е светот кога ќе почнеш да го разгледуваш надвор од шаблон...затоа е и интересен :)

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Не само тоа, туку се случувало и вљубување во силувачот...абе чуден и прекрасен и интересен и опасен е светот кога ќе почнеш да го разгледуваш надвор од шаблон...затоа е и интересен :)

Cekaj, cekaj. Se slucuvalo vikas...Znaci, zboruvame za debel isklucok. Ne za pravilo.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
Cekaj, cekaj. Se slucuvalo vikas...Znaci, zboruvame za debel isklucok. Ne za pravilo.
Секако, исклучоци се во прашање...кои најверојатно се пронашле (свесно) во ситуацијата. Иначе останатите завршуваат трауматично...

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Eве една вистина, повеќето(да не претерам над 95%):) жени сакаат да бидат силувани. Тоа е ултимативниот доказ за нивната убавина.
Јбг, се стимулира силувањето од тие над кои демек е извршено.
Abe ti seriozen si?? Ti toa stvarno go mislis ili ???

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Какви глупости се изначитав, жените сакале да бидат силувани, ајде бе :icon_lol:. Извитоперена машка фантазија на загрозен од секс кој сонува дека го брка жена да го силува (и он нормално ќе се сложи) и си прави екстраполација дека женското тело и мозок исто реагираат како неговото, кој идиотизам.

Примерот на Магус е сосема небитен зашто и да те терат со сила да изедеш 5 кила руска салата во еден момент (посебно на почетокот) ќе уживаш ама после ќе се скинеш од повраќање. Аналогно на тоа каква врска има што некој нервен завршеток ќе реагира на дразба кога крајните ефекти ќе бидат уништувачки за личноста.

Сон на секое машко е да има секс со секоја што му е привлечна така да кога би немало закони и би важеле правилата на џунглата барем 30 до 40% од жените редовно би биле силувани ако не и повеќе.

Во војна каде законите не важат двете омилени активности на машкиот род се на прво место убивање и на второ силување. Кој читал статистики од воени судири знае дека се силува масовно а најголем број случаи никогаш и не се пријавени.

Како ја водите дискусијата се добива впечаток дека скоро секоја жена потсвесно сака да биде силувана што е само барање оправдување за потсвесната желба на некои (или повеќето) мажи да си добијат секс дури и кога девојката дава отпор.

Тој што фантазира дека силувањето е топ активност и девојката потсвесно ужива и 10 теми да прочита исто ќе си мисли а тој што му е јасно дека е напад на психа, тело и здравје не му треба ништо повеќе така да темава станала пукање во празно, односно бесмислена ;).

Kajgana Shop

На врв Bottom