Место за средношколци

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да бе сине, киснев у маало. И уште џанам киснам, еднставно филм ми е да седам на клупа на минустошеснаес степени да ми смрзне виното у чашата и да терам чкарт муабет дали Торко можел да ја рипне клупата....кејф.
О.
:seks:
+12 <3

A zasto po tvoe mislenje on da bi nemal zivot?
Затоа што иде со 5 години помала цура шо искача 3 пати неделно у град, а незнае кај има место за средношколци.
Нема живот затоа што не осетил ни Џ од Маалски живот.

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
О.
:seks:
+12 <3

Затоа што иде со 5 години помала цура шо искача 3 пати неделно у град, а незнае кај има место за средношколци.
Нема живот затоа што не осетил ни Џ од Маалски живот.

Ja znam kaj ima mesto za srednoskolci, ja si iskacam segde osven vo diskotekive posle 1 sto se. Mene ne mi treba nikakov sovet tuku ova e za moi poznanicki sto ne gi pustaat u kafici mnogu. A on ima oseteno maalski zivot a toa sto ja iskacam u grad 3 pati nedelno, drugite site denovi sum vo naselba ili na nasi posebni mesta ili vo nekoj kafic :) I nie sme razlika 3 ipol godini :) I da sekakvi mislenja priznavam i ne se lutam i se razbira uste mislenja moze :D

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пеер... Под маало не подразбирам маалски кафич, ама ај...
Не сте го осетиле медот.. <3

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Sum go osetila medot, vo 6 -7 odelenie, sedenje po gradinki krienje od drugi, vistina ili predizvik, prviot baknez, prvite karanici so drugarkite, prvata grebantinka od gradinkata vo koja kapevme 24/7 ... Ova ne e medot?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ja znam kaj ima mesto za srednoskolci, ja si iskacam segde osven vo diskotekive posle 1 sto se. Mene ne mi treba nikakov sovet tuku ova e za moi poznanicki sto ne gi pustaat u kafici mnogu. A on ima oseteno maalski zivot a toa sto ja iskacam u grad 3 pati nedelno, drugite site denovi sum vo naselba ili na nasi posebni mesta ili vo nekoj kafic :) I nie sme razlika 3 ipol godini :) I da sekakvi mislenja priznavam i ne se lutam i se razbira uste mislenja moze :D
Па кажи им на твоите познаници кои немаат дечковци 3 ипол год постари од нив каде има место за средношколци ако веќе знаеш, нели? :smir:

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ja znam kaj ima srednoskolci, ama sakav da slusnam i nekoe drugo mislenje, a toa ja iam decko postar od mene, toa ne vi e vas problem i ja ne sum vinovna sto se zatreskav u deckoto :) A ako ne pisuvate mislenja, ne .!. mi sudite za moj zivot S:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Sum go osetila medot, vo 6 -7 odelenie, sedenje po gradinki krienje od drugi, vistina ili predizvik, prviot baknez, prvite karanici so drugarkite, prvata grebantinka od gradinkata vo koja kapevme 24/7 ... Ova ne e medot?
Ако е медот, ондак шо му фали? -.-

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Знаеш што е проблемот што сите го спомнуваат помеѓу разликата со години ? Или он е ансексуалец или ти прерано си почнала со секс.
Туку ај онтопик , може да искачаат во Бариста , во ФМ , во Рич...
Абе сегде пуштаат средношколци (да ,и без врски) , како паразити се . Се ложат они насекаде...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Не сте го осетиле медот.. <3
Извини дечко, јас сум алергична на мед.

Инаку, место за средношколци..
..маало? кафич? Штом веќе не сакате да шетате по дискотеки.
Jaс најчесто у маало дремам, или идам Кастро, кога има нешто интересно, и кога не се South Park[значи не у петок -.-].
У маало ми е најинтересно, пошо сите 14годишни што се фураат на веспи се со три кила шминка по „дискотеките“, башка и неам кај да ја покажам бесната светкава трењерица.
Сепак, зависи од расположенито.
Јас коа бев помала [-жалче], искачав.. пф, процес омг, и се прибирав у 15 до 1.

S

stefi

Гостин
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХА
:pos2::pos2::pos2:
многу си отидена

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ако е медот, ондак шо му фали? -.-

Nisto ne mu fali ja pak sedam ednas nedelno, ama iam drugarki od drugi naselbi i ne im se isplati da trosat 100 denari i da se mrzneme u edna gradinka, mene mi e poubavo na toplo mesto u kafic i koga ke si piam kafence. Toa e moe mislenje ;)

Извини дечко, јас сум алергична на мед.

Инаку, место за средношколци..
..маало? кафич? Штом веќе не сакате да шетате по дискотеки.
Jaс најчесто у маало дремам, или идам Кастро, кога има нешто интересно, и кога не се South Park[значи не у петок -.-].
У маало ми е најинтересно, пошо сите 14годишни што се фураат на веспи се со три кила шминка по „дискотеките“, башка и неам кај да ја покажам бесната светкава трењерица.
Сепак, зависи од расположенито.
Јас коа бев помала [-жалче], искачав.. пф, процес омг, и се прибирав у 15 до 1.
Dobro mislenje :) Na primer ti poveke si izlagala ko pomala a ja ko pomala visev po gradinki i gi toplev klupite :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
дали сега има Junior party(21-00).....или тоа беше само кога ние бевме копиљаци????:toe:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
дали сега има Junior party(21-00).....или тоа беше само кога ние бевме копиљаци????:toe:
Нема веќе, порано имаше у Левел, ваму таму, сеа нема нигде, сите се измешани, буквално моеш да видиш некој од 13 години на исто место со некој од 19. то е то.

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Знаеш што е проблемот што сите го спомнуваат помеѓу разликата со години ? Или он е ансексуалец или ти прерано си почнала со секс.
Туку ај онтопик , може да искачаат во Бариста , во ФМ , во Рич...
Абе сегде пуштаат средношколци (да ,и без врски) , како паразити се . Се ложат они насекаде...

Znaci nema vrska deka ja sum pocnala porano so seks ili deka on e anseksualec, ednostavno i ja i on imame zboruvano poradi razlikata vo godina i si donesovme nekoj resenie. I dobro znam luge sto takvi vrski uspeale, i bez seks. ;)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ja znam kaj ima srednoskolci, ama sakav da slusnam i nekoe drugo mislenje, a toa ja iam decko postar od mene, toa ne vi e vas problem i ja ne sum vinovna sto se zatreskav u deckoto :) A ako ne pisuvate mislenja, ne .!. mi sudite za moj zivot S:
Ти викам ја драга незнаеш да медариш :)
Искачам у кафич строго коа треба да мувам фенси цура и коа сакам да се видам со некој/а шо ми е драг/а а го неам видено со месеци, па нема друг излез каде.
Затоа. Маало. Пиење. Дружење. Музика. Шетање. Па после златен капан ан или кастро или ритокс.

Nisto ne mu fali ja pak sedam ednas nedelno, ama iam drugarki od drugi naselbi i ne im se isplati da trosat 100 denari i da se mrzneme u edna gradinka, mene mi e poubavo na toplo mesto u kafic i koga ke si piam kafence. Toa e moe mislenje ;)
Златна, погрешната напивка ја пиеш чим ти е ладно :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom