Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Da i igracite ne vika nikoj deka ne se krici no i sudite koi ja rasipa utakmicata osobeno toj liniskiot sto samo toj go vide penalot (nepostoecki penal)

Пеналот е еден гол остануваат уште два и тоа едниот го примивте при играч повеќе.
Тепајте си ги играчите може ќе играат подобро на гости или пак толку им е капацитетот

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Пеналот е еден гол остануваат уште два и тоа едниот го примивте при играч повеќе.
Тепајте си ги играчите може ќе играат подобро на гости или пак толку им е капацитетот
Samo edno prasanje imam si bil na stadion?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
sam go primas deka imal 3 suta 3 gola i koj igrase so topka , i sam znaes koj ne unisti :) samo utre cekam snimka da ima i site sto ne bile na stadion sami ke vidat :)
Тебе ти требаат часови по македонски јазик за да може да разбереме што сакаш да кажеш.

Играле а изгубиле :pos: слабо дрим тимот слабо :pos:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Дрита 5 пати повеќе срце покажа од колку Металург и Работнички---најмизерни екипи излегоа

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Vardar-Drita 4-0 ... +8 bodovi sea Shkendija :confused:

Vo Slednoto kolo Vardar gostuva vo Kratovo , Shkendija protiv Teteks vo gradskoto derbi!

Posle Teteks, Shkendija kje igra +2 utakmici vo Tetovo , protiv Renova i Vardar , posle edno gostuvanje vo Bogovinje(Tetovo) , posle pak vo Tetovo protiv Sileks . OVDE JA GLEDAM SHANSATA da ja namalime razlikata kon Vardar , bidejki i tie nema da go imaat lesno protiv Metalurg , Pelister , pa i Sileks i nekolku drugi interesni mecevi . NO VEKE E EDNA SOLIDNA PREDNOST na Vardar .

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
незнам што броите бодови да бидеме реални мие шампиони оваа сезона тешко и никако јас би бил задоволен да завршиме мечу првите3,немаме тим вклопен за шампиони средината ни гром одбраната до негде нее лоша а во напат кој ке игра кој ке дава голови Ејупи или па Ертан:eek:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Ех бе Тетекс,Тетекс....Војводи кој војводи бе?....:tapp:
Каменковци,како и во Задар така и денес,па уште и поздрав од Задар?кој поздрав бе камењари едни.......пуштате деца да фрлат две цигли,и после со брзина на светлината бегаат низ диќани,чајџилници...чиста среќа шо не ги фатија,не сте свесни каква екипа на Чкембари имаше во тој автобус.....за малку не ги фатија,ни полиција можеше да интервенира ни никој:eek:гарант некој ќе одеше курбан(уствари НЕШТО и замина курбан,тие шо знаат знаат):sneaky:
Кај беа сите тие ГОЛЕМИ МАЖИ ДА НЕ ПРЕЧЕКААТ?
Ете дојдовме и во Тетово....
За навивањето ваше шо да кажам,5 минути пеевте(пола од песните copy-paste од вашите другарчиња од запад)...10 минути одмаравте,глас не ви слушнав....:D
Ве надвикавме на ваш терен....(неутралните ќе го потврдат ова).....
П.С.
Уште еднаш се покажа колкави кукавици сте(на вашата управа мислам).......
Не задржавте пред стадион,речиси 15 минути,замислете бараа по 500 денари од карта...:pos:
Па не сте нормални вие бе...како не ви е срам бе?:mad:
Ако,ако ќе побарате и вие да дојдите во Битола(заедно со вашите другарчиња)....картата ќе биди многу поскапа...по реципроцитет....
П.П.С.
Стариот шо дојде од теренот до нашата трибина и фрли со камен,хаха...:pos:ќе загинеше кутриот....(арно не го погоди некое столче)ум за друг пат.... :гик:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ Никој не ги спомнува камењата туку само велат „имало некој инцидент незнам шо се случило точно“.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
Ех бе Тетекс,Тетекс....Војводи кој војводи бе?....:tapp:
Каменковци,како и во Задар така и денес,па уште и поздрав од Задар?кој поздрав бе камењари едни.......пуштате деца да фрлат две цигли,и после со брзина на светлината бегаат низ диќани,чајџилници...чиста среќа шо не ги фатија,не сте свесни каква екипа на Чкембари имаше во тој автобус.....за малку не ги фатија,ни полиција можеше да интервенира ни никој:eek:гарант некој ќе одеше курбан(уствари НЕШТО и замина курбан,тие шо знаат знаат):sneaky:
Кај беа сите тие ГОЛЕМИ МАЖИ ДА НЕ ПРЕЧЕКААТ?
Ете дојдовме и во Тетово....
За навивањето ваше шо да кажам,5 минути пеевте(пола од песните copy-paste од вашите другарчиња од запад)...10 минути одмаравте,глас не ви слушнав....:D
Ве надвикавме на ваш терен....(неутралните ќе го потврдат ова).....
П.С.
Уште еднаш се покажа колкави кукавици сте(на вашата управа мислам).......
Не задржавте пред стадион,речиси 15 минути,замислете бараа по 500 денари од карта...:pos:
Па не сте нормални вие бе...како не ви е срам бе?:mad:
Ако,ако ќе побарате и вие да дојдите во Битола(заедно со вашите другарчиња)....картата ќе биди многу поскапа...по реципроцитит....
П.П.С.
Стариот шо дојде до нашата трибина и фрли со камен,хаха...:pos:ќе загинеше кутриот....(арно не го погоди некое столче)ум за друг пат.... :гик:
SERKO EDEN TI KE KAZUVAS KOI BILE KAMENKOVCI. VIE VO BITOLA STO PRAVEVTE BE NA TETEKS- SKOPJE, DA NE PROBAVTE DA SE PRESMETATE SO BOKSOVI SLUCAJNO, FRLAVTE SO KAMENJA OD POZADI TRIBINA.AKO STE TOLKAVI MAZI I TEPACI STO NE VLEGOVTE NA TRIBINA.A TOJ STARIOT STO VI DOSOL NA VASATA TRIBINA NEMU STE MU JA KRSELE KOLATA,ZATOA I OTISOL KAJ VAS I SAMO DA TI KAZAM DEKA NEMAL ON SREKA TUKU VIE ZATOA STO TOJ NE OTISOL KAJ VAS SO PRAZNI RACE IMAL NESTO SO SEBE A TOA NE BILE KAMENJA.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
a za ballistite sto vlegle vo tribina kaj vojvodi?
--- надополнето: 16 септември 2012 во 23:11 ---
SERKO EDEN TI KE KAZUVAS KOI BILE KAMENKOVCI. VIE VO BITOLA STO PRAVEVTE BE NA TETEKS- SKOPJE, DA NE PROBAVTE DA SE PRESMETATE SO BOKSOVI SLUCAJNO, FRLAVTE SO KAMENJA OD POZADI TRIBINA.AKO STE TOLKAVI MAZI I TEPACI STO NE VLEGOVTE NA TRIBINA.A TOJ STARIOT STO VI DOSOL NA VASATA TRIBINA NEMU STE MU JA KRSELE KOLATA,ZATOA I OTISOL KAJ VAS I SAMO DA TI KAZAM DEKA NEMAL ON SREKA TUKU VIE ZATOA STO TOJ NE OTISOL KAJ VAS SO PRAZNI RACE IMAL NESTO SO SEBE A TOA NE BILE KAMENJA.
za mercedesot pred tetovcanka zboruvas?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ти беше тогаш БТ? Камењата ви идеја од Пирати, ама изгледа ти имаш читано по фб коментарчиња и брчиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom