Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
Гледам си спомнал Работнички незаслужувал да игра прва лига. Па знаеш ли ти каква традиција има Работнички бе или од вчера гледаш фудбал.
јас кога играв против Работнички и други клубови низ Скопје и цела МКД ти верувам дека не беше роден или беше некое мало бебенце кое немаше појма кој е Работнички, али бадијала е традиција кога немате 20 луге кој ве подржуваат.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
На полувреме:
Тетекс-Пелистер 1:0
Напредок-Шкендија 2:0
Турново-Брегалница 2:0

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
3:1 дете нецивилизираниве пак почнаа да кршат ццц не знаат пораз да поднесат

F

FARANG

Гостин
Браво Напредок. Шкендија само дома игра. Ништо од нив оваа сезона. Имам некое предчуство дека ќе завршат 4ти.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
Значи Напредок е најпрофитабилна екипа од обложувачи поглед, си ги ниже сите фаворити дома а кладилнициве им даваат солиден коеф дури и за 1Х, браво Напредок, ... колку и да бедна нашата лига јас многу си ја сакам и почитувам, како минатата така и годинава најмногу пари ми носи од сите лиги што ги типувам околу светот.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Дрим тимот на шкендија нокаутиран во кичево :D не искористија +2 играча :))
Raduvaj se ti za prvite 3 boda , pa za nas ima vreme , ZAPAMTI!

p.s. KOGA KE POBEDIME VO KICEVO?

Igraat kao da e finale so nas , ete 2 crveni , sea slednoto kolo ke izgubaat 4-0 . A za nashite nemam komentar ...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
losoo ...losooo ...bez bodovi na gostinski teren(samo 5 utakmici nadvor od doma,ne gi smetam renova drita i teteks) samo za izlez vo evropa ke se borime...
P.s Sitete se komsivki do nedela :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
Teteks - Pelister 2 : 0 B. Bozinovski strelec na dvata gola za Teteks !!! Vozot trgna na red e gradskoto derbi t.e najgolemoto derbi vo Makedonija !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom