Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Со експерти ко вас да ти е мерак да збориш. Дај ми доказ еве приложи ми го дека Вардар му дава парички на Миравци. Ако гледаш така и Орце фрлаше парички на Скопје се направи за Вардар да испадне. Вардар дефинитивно испадна и тогаш сите квалитетни играчи што беа од Скопје си отидоа. Ако збориме кој колку фрла парички и мести ќе нема крај така да без докази не дискутирам, а и немаш право да тврдиш нешто што не е точно.
И мене можда не ми е мерак да ве читам вас „Комитите“ како се фурате на форум и се радувате дека ќе играте во Прва лига на „поштен“ начин, па никому ништо.
Немора да ме читаш, никој не те приморава...сеа ако ти сметат некои работи во постот јебига, неможам да ти помогнам јас...ко таква е реалноста, самите си ја прајте да биди таква.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
И мене ми е можда не ми е мерак да ве читам вас „Комитите“ како се фурате на форум и се радувате дека ќе играте во Прва лига на „поштен“ начин, па никому ништо.
Немора да ме читаш, никој не те приморава...сеа ако ти сметат некои работи во постот јебига, неможам да ти помогнам јас...ко таква е реалноста, самите си ја прајте да биди таква.
Не го врти одма муабетот, прикажи доказ. „поштен" начин ако не е, докажи го тоа. И ја можам сеа да кажам дека Барселона ја намести утакмицата у ЛШ со Манчестер жими мајка. No sense...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Да не се правиме улави за џабе, јасно е што како зашто и тоа е тоа :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.065
Поени од реакции
74.721
Не плаќа Миравци, ама Вардар му фрла парички на Миравци за да му го дај местото у прва лига, и сите среќни и задоволни.
Миравци ќе игра во втора лига и при крај на првенството ќе продава утакмици само за да не влези во Прва лига..а „великанот“ Вардар ќе си игра на празни трибини на Филип 2.

Ептен поштено е;)
Признај колку ти е мака?
Најголем анти Вардарец на форумов убедливо. Што не кажеш бе бате дека си од битола а не од неготино?
МожИ срам ти е да признаеш :ROFLMAO:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Јасно е дека Барселона ја намести утакмицата во ЛШ со Манчестер... да не се правиме улави ;)
Абе мајсторе, можеш колку сакаш да негираш, да бараш "докази" и слично ама јавна тајна се некои одлуки постапки.
Исто ко што ланското финале у Купот беше регуларно, така и оваа одлука ќе биде иста доколку се официјализира.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Абе мајсторе, можеш колку сакаш да негираш, да бараш "докази" и слично ама јавна тајна се некои одлуки постапки.
Исто ко што ланското финале у Купот беше регуларно, така и оваа одлука ќе биде иста доколку се официјализира.
Од кај дознавате вакви работи бреее, абе вие сите јавни тајни ги знаете а? :D Ако ако, сите од Англија ги плукаат сега Манчестер зошто се најтрофејни, исто и Реал, е тоа значи да си најтрофеен клуб. Ама вака да се случеше на твојот клуб или на сите останати хејтери друга приказна ќе беше ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Признај колку ти е мака?
Најголем анти Вардарец на форумов убедливо. Што не кажеш бе бате дека си од битола а не од неготино?
МожИ срам ти е да признаеш :ROFLMAO:
A што имам јас да признавам од кај сум и што сум, можда и од Скопје сум, но тоа не е тема на муабетот што го прајме сеа.
Анти Вардарец ако ви е дефиниција за реално гледање на работите, океј, Анти Вардарец сум, и мило ми е за тоа.
А се гледа колку се Вардарци и колку се полни стадионот ваш во Прва лига, па уште се фурате дека сеа од ко влегол градот во клубот ќе крцал стадионот 32.000 гледачи.
Земи земјо голтни ме .
--- надополнето: Jun 15, 2011 10:22 PM ---
Не го врти одма муабетот, прикажи доказ. „поштен" начин ако не е, докажи го тоа. И ја можам сеа да кажам дека Барселона ја намести утакмицата у ЛШ со Манчестер жими мајка. No sense...
Па ако е за тебе поштено Вардар да игра во Прва лига наредната сезона, на сите други освен “фановите“ на Варда е не поштено.
Јебига.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Од кај дознавате вакви работи бреее, абе вие сите јавни тајни ги знаете а? :D Ако ако, сите од Англија ги плукаат сега Манчестер зошто се најтрофејни, исто и Реал, е тоа значи да си најтрофеен клуб. Ама вака да се случеше на твојот клуб или на сите останати хејтери друга приказна ќе беше ;)
Си играме криенка, како и да е.
Поздрав и уживајте во успехот!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.065
Поени од реакции
74.721
A што имам јас да признавам од кај сум и што сум, можда и од Скопје сум, но тоа не е тема на муабетот што го прајме сеа.
Анти Вардарец ако ви е дефиниција за реално гледање на работите, океј, Анти Вардарец сум, и мило ми е за тоа.
А се гледа колку се Вардарци и колку се полни стадионот ваш во Прва лига, па уште се фурате дека сеа од ко влегол градот во клубот ќе крцал стадионот 32.000 гледачи.
Земи земјо голтни ме .
.
Па нели тебе публиката не ти беше примарна, нели квалитет се бараше???
Вардар има амбиции и ќе гледа да си ја оствари целта на чесен или нечесен начин.
Да беше друга екипа немаше ни да ти биде гајле, ама вака ти боде очи пошто е ВАРДАР.
Прави си бајрам со умот, знаеш и сам дека да не е Вардар ниеден стадион во Македонија нема да се наполни (иземи ги само шкендија). Со оглед на тоа каква беше ситуацијата во Вардар, и моменталната ситуација на трибните е повеќе од солидна...
На крај краева не се ни знае дали ќе играме наместо Миравци или не. Прво скокни па кажи оп:D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
И во многу поквалитетни првенства се случувале овакви работи. На овој или оној начин клубовите се избориле за некои придобивки.
Зашо кај нас да не се деси. :D

И не кењајте многу, пошо уште официјално не е ништо околу евентуалното откажување на Миравци.
Јадевте бурек и околу проширувањето на лигата, демек ради Вардар аа уу, па нишо не се деси.
Чувајте си комплексите за себе. ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Одговорете ми на ова прашање само и се ќе ви стане јасно.
ВАРДАР оваа сезона чесно испаѓа тоа е јасно, а за да дојдеше до ова дереџе на каков начин стигна ? На чесен или нечесен? Чесен не е сигурно изгледа останува нечесниот начин епа и на тој начин ќе се вратиме според ваша логика така да жал ми е за малските клубови. А, и како што кажа Saber не е официјално. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Одговорете ми на ова прашање само и се ќе ви стане јасно.
ВАРДАР оваа сезона чесно испаѓа тоа е јасно, а за да дојдеше до ова дереџе на каков начин стигна ? На чесен или нечесен? Чесен не е сигурно изгледа останува нечесниот начин епа и на тој начин ќе се вратиме според ваша логика така да жал ми е за малските клубови. А, и како што кажа Saber не е официјално. :)
Па тоа е внатре во клубот колку што знам јас...тие што беа со него го уништија Вардар, никој не го избрка од лига на нечесен начин, разликувајте некои поими.
А ако влезе во прва лига ќе влези на место на некој друг клуб кој не е толку финансиски моќен, а Вардар фино лепо ќе си плати место..а тоа е далеку од чесно..има пред Вардар други клубови кој заслужиле според резултати од оваа сезона да останат или да влезат во прва лига, го знаете и вие тоа.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Па тоа е внатре во клубот колку што знам јас...тие што беа со него го уништија Вардар, никој не го избрка од лига на нечесен начин, разликувајте некои поими.
А ако влезе во прва лига ќе влези на место на некој друг клуб кој не е толку финансиски моќен, а Вардар фино лепо ќе си плати место..а тоа е далеку од чесно..има пред Вардар други клубови кој заслужиле според резултати од оваа сезона да останат или да влезат во прва лига, го знаете и вие тоа.
Јас дефинитивно не трипам спиев прееска така да ова што го читам е точно не трипам. :O Внатре во клубот и да разликувам поими? Абе момак па да не ја затвореа сметката на клубот, да не беа Гризли, Панчев, Камчев, Брацо и остала багра да не крадеа од клубот, тој сеуште ќе беше оној стариот и немаше да дојде на ова дереџе. А, ако е срамно да платиш и да влезеш негде, а тој нема пари не знам што да кажам. Јас и ти идеме у диско ја влагам ти остануваш надвор немаш пари, јас ти плаќам влез ти влагаш и тоа е нечесно ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom