Македонски гилд

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Па се надевам на 25 ман пве . И некаде околу 4 раид дена. Моментално незнам за сервер, затоа би сакал заедно да одлучиме

--- надополнето ---

Денес добив неколку предлози:

1. Сервер: Darksorrow, The Maelstrom, Executus.
2. Име: <TMA> - The Macedonian Alliance , <MKD Gaming> , <Ordre du Temple> (Order of the Temple / Templars).

- Јас можам да најдам вентрило сервер и да напраам некаков форум за гилдот.

Во врска со ранковите во гилдот. Јас не се наметнувам како GМ,Officer или RL иако имам добро искуство.

B

Blacks

Гостин
Koj e Karambaorc me natera da si go iskoristam cd-ot na portable mailboxot :)

btw interesna e idejata samo kolku ke mozat da plusnat kofte za transfer...

Count me out SWtoR izleguva esenva i se prefrluvam tamu taka da najverojatno nema da ja docekam kataklizmata.

T

Tetro

Гостин
јас играм (малку) на neverendless - paladin tank, и стагнирам додека излезе новото продолжение, прам злато на друѓи карактери во залиха :vozbud: преку аукции само

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
На Darksorrow има многу македонци и општо балканци ( претежно хрвати ), па би било полесно да се соберите ако веќе си сериозен за гилд. Знам има велешани многу алијанси , мкд еволушн мислам му се вика гилдот. Битолчани играт хорда. Можи се имат сменето работите, вака барем беше пред 1 година. Незнам колку ќе биди голем интересот и дали ќе сакат луѓето да напрат трансфер, али ако успеј со среќа нека ви е. Јас неактивен сум долго време, го чекам катаклизмот ..

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Јас би сакал гилдот да се стреми КОН Катаклизам, а не на сегашната содржина. И Благодарам за инфото

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
We will be performing extended maintenance on the realms listed below on Wedensday, July 7th, beginning at 00:01 CEST. The maintenance is scheduled for 24 hours as we prepare for the upcoming expansion. These realms will be playable again at approximately 23:59 on Wednesday, July 7th.
All realms not listed bellow will undergo scheduled maintenance beginning at 05:00 CEST and will be avaible for play at approximately 11:00 CEST

Изгледа Ката доаѓа порано одколку што очекувавме.

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
We will be performing extended maintenance on the realms listed below on Wedensday, July 7th, beginning at 00:01 CEST. The maintenance is scheduled for 24 hours as we prepare for the upcoming expansion. These realms will be playable again at approximately 23:59 on Wednesday, July 7th.
All realms not listed bellow will undergo scheduled maintenance beginning at 05:00 CEST and will be avaible for play at approximately 11:00 CEST

Изгледа Ката доаѓа порано одколку што очекувавме.
nema da bide pred esen siguren sum vo toa, jas ocekuvam nekade noemvri

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Ма не е важно баш сеа тоа кога ќе излезе. Него ајде да се собереме ако сте за ова.

Член од
30 јуни 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Novata ekspanzija treba da iskoci nekade okolu oktomvri .Nikade ne vidov za koja frakcija stanuva zbor .Jas igram horda na The maelstrom.

Член од
5 јули 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ushte betata za cata ne e pushtena taka da ne ja ocekuvajte naskoro.. jas mislam deka ako stasaat do dekemvri da ja pushtat dobro kje bide i toa epten oti ushte odamna najavija deka vo 2010 kje ja pushtat ama znaejki gi blizzard nema da bidam iznenaden ako chekame i 2011 da dojde pred cata.. i za transferi stvarno mislam deka nema da bide tolku problem.. znam nekolku decki sho mozhat so gold da ni sredat sega ne znam kako odat cenive na goldot ama bi trebalo negde okolu 10-12k da koshta eden transfer

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Еден трансфер кошта 1200 денари така да 10-12к голд е премногу за тоа. Другар си купува гејм кардс со голд за 3-4к. Јас моментално имам 90к голд и можам да средам за 2-3 работа ако успеам да најдам некој кој би бил заинтересиран.

B

Blacks

Гостин
Ushte betata za cata ne e pushtena taka da ne ja ocekuvajte naskoro.. jas mislam deka ako stasaat do dekemvri da ja pushtat dobro kje bide i toa epten oti ushte odamna najavija deka vo 2010 kje ja pushtat ama znaejki gi blizzard nema da bidam iznenaden ako chekame i 2011 da dojde pred cata.. i za transferi stvarno mislam deka nema da bide tolku problem.. znam nekolku decki sho mozhat so gold da ni sredat sega ne znam kako odat cenive na goldot ama bi trebalo negde okolu 10-12k da koshta eden transfer
Бетата е пуштена пред неколку дена!

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
се распраша некој по пријатели?

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
ne bev vo moznost da se priklucam na net izminatava nedela. dosega nikoj ne izrazi posebna zainteresiranost za temava. ako ima stv zainteresirani neka me add na msn da razgovarame i tamu. nikola_babakata@hotmail.com

B

Blacks

Гостин
Бидна нешто од иницијативата?
Гилд мислам дека нема да успее поради фактот што сите се укотвени и раштракани низ многу различни сервери. Но веќе подолго време имам идеа да направам WoW македонски фан сајт со надеж дека ќе биде признает од Близард т.е да стане официјален македонски Blizzard fan site. Еднаш почнав но ја изгубив целата работа кога ми цркна хард дискот. Ако има некој заинтересиран нека пише ПП пошо ова сам не се прави и не би се нафатил повторно ако нема некој кој ќе ме подржува.

Kajgana Shop

На врв Bottom