Македонски Брод....

pcelichka

Пајажинка
Член од
26 септември 2005
Мислења
26
Поени од реакции
0
Vo Makedonski Brod ne sum bila, no imav edna cimerka od Samokov. Toa tamu e neli? Ej, kazete nesto za ova gradce, bas me interesira. :D

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Беше на времето арно место, сеа е стварно за жалење. И кучињата шо се тамо брзо брзо ќе изумрат :cry:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Не би рекла така!
Местото е прекрасно мало е околу со зеленило,млади има народот се мачи точно е тоа ,но доколку со приватизацијата се превземат одредени мерки нема да има причина за изумирање.Точно е дека многу млади си одат од таму,но од каде пак не си одат,не е до местото туку до економската состојба на државата.
Порано Самоков ги вадеше,си дојде народот пред владата ама се сопна тоа е тоа што ќе биде понатаму ќе видиме!
Во секој случај прекрасно место!

V

VirtualA

Гостин
Често одев во Брод, бизнис-мизнис нешо, а сега ич
Иначе Бројџани се мноооогу поган народ

Член од
9 април 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
sum bil mnogu pati vo Mak.Brod stvarno ubavo malo gradce so prekrasna priroda okolu nego,,zalno e so se desava sega tamu inaku moeto poteklo e od tamu cela moja familija zivee se uste tamu za zal site nevraboteni zatoa so ovaa bedna drzava i vlast sakase taka pozdrav pokasno poveke cao

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Сум бил неколку пати,и со КУД ИЛИНДЕН од демир хисар ама и еднаш бев на дуле и коки во тоа диското пред мостот шо е.Супер си поминав,весела атмосфера,луѓето по менталитет одлични,дружељубиви и пријатни.
Плус тоа имаат и одлично дуо во М.БРОД-ДУОЛА,супер се дечките бидејќи и лично ги познавам.Ке дојдам есенва пак,обавезно

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
ne sum bila,do pred nekoe vreme neznaev ni kaj se naoga,ali sea znam :)) imam mn dobar drugar od brod i naskoro ke dojdam zs mn sakam da go vidam toa mesto , so drugar mi mn go kritikuva :)) i ne go saka i4 :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Сте биле ли?
Aham! Aj to, nego ne sum pishal nishto za gradov, za sTramota!
Miren grad, dve birtii, dva kafichi i dva marketi. Nishto posebno, deluva kako napushteno selo, mlad svet poslabo, se bega. Vo glavno nema sho da se vidi niti da se poseti, sho vikame, nema keif da napraish! Edno vreme imav golemi problemi so toa policajcite ama im go zedovme redot, se pripitomija, heheh, s bre mame mu ebam imashe eden dobre(dobromir) ama ni 'd' od Dobre nemashe, a be zivci sum kinel, ama kako vikaat: ubavoto mito zelezni vrati otvora. I neznam drugo sho da kazam, so ubava zenska populacija nekako poslabo stoi, e sega za shetnja na den ili dva e ubavo, mozete i da se banjate na 'Treska' ubava ladna voda, ima i edno prekrasno izletnichko mesto, po pat prema Samokov, Peshna se vika ima motel restoran tamu ubava riba imaat, od sopstven ribnik, stvarno e dobro, edno od povrednite vo okolinata, slushnav deka tamu vo toa 'Porechje' oblasta nekoj italjanec odkupuval parceli od planinata sakal da pravi fakultet za ekologija so studentski dom, dosta originalna idea moram da priznam ama ne znam sho bidna.. I drugo ne mi teknuva sho da kazam... ako se prisetam ke vi pisham:salut:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Џингс изгледа одамна не си бил:) имаат и базен и тоа океј. Пречесто сум таму додека престојувам во село кај баба ми и дедо ми. Интересно мало место, за вечерно излегување потребни ти се 50 денари се правиш ќор пијан и враќаш кусур дома:pos::pos:
Живнува за летниот период, доаѓаат кај роднини/пријатели многу млади. Дискотеката е онака океј, пред една година дури бев и диџеј. Малце народ, малце чалам луѓе се кога ќе видат „странци„ ама океј се поминува во глобала доколку си гледаш за свој ќејф. Што би рекле у МУЊЕ „Мноштво млади и неискусни цури„ кои се топат на Скопјаништа:):):)
Цени ептен преприфатливи за сите нас, влез во дискотека за само 50 денари кога има жива свирка (Дуле и Коки, Елвир и Јован, Цврчак) со пијачка, а кога има само музика е 30 денари исто со пијачка.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Еднаш сум бил во Брод, игравме фудбал.Не памтам многу од градот, скоро ништо не видов.Мало местенце, една така поголема улица.На неа од едната страна еден суперамркет од друта друг.И толку не ја дошетав до крај.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom