Македонскиот амбасадор Ханџиски остана без Пасатот и дипломатската пошта што ја носел

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
od Kanal 5:

Украдено е возилото на македонскиот амбасадор во Грција, Благоја Ханџиски, во кое имало дипломатска пошта. “Фолксвагенот пасат“, произведен во 98-та, бил во приватна сопственост на Ханџиски и имал грчки дипломатски регистарски таблички. Автомобилот бил паркиран до овој багер на улицата “Борка Талевски“, зад Универзалната сала.
...
Во автомобилот покрај личните работи на амбасадорот имало и коверт со финансиски извештај за работата на амбасадата за месец февруари. Од МНР велат дека други службени документи во возилото немало. Кражбата е пријавена во полицијата, која направила записник и трага по непознатиот сторител и автомобилот.
eden od najgolemite izrodi na Makedonskiot Narod, dokolku voopsto e Makedonec ova kuche, koj sto gi tepashe so stap selanite-patrioti niz prilepsko za vreme na prvite i vtorite izbori vo Makedonija, i gi lazese deka imaat instalirano tajni kameri po izborni mesta, i koj sto nema da glasa za SKM-PDP, sega SDSM, ke bide izbrkan od rabota.

Pu da ti ebam aramijata da ti ebam. demek ja ostavil diplomatskata poshta, vo koja bil i izvestajot za finansiskoto rabotenje...

Najverojatno poradi predstoeckata kriza, si podkradna tro parinja, za "ne daj boze situacija" ...

ti ebam to drzavata koja vakvi gjubrinja prakja za Ambasadori namesto vo kamenolom...

p.s. i nepismeni novinari, strashna rabota... kovert? eh...

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Багра комунњарска :pusk: крвници на својот народ .Го уништија мамата му ја расплакаја на народ свој.Тоа се обични безрбетници.СЕРДАР тој треба да се запали дасе уништи дане постои такво семе.А овие го удостоија со амбасадор:tapp: :pusk: пууууууууу јазк

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да оставиш дипломатска пошта во кола со Грчки регистрации зад булдужер навечер во Скопје е исто како да си паркирал полицијски крајслер во Арачиново.Инаку пред некое време женаму отепа еден човек на автопат па сега треба некоја паричка да се плати оштета,нели?

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
Да оставиш дипломатска пошта во кола со Грчки регистрации зад булдужер навечер во Скопје е исто како да си паркирал полицијски крајслер во Арачиново.Инаку пред некое време женаму отепа еден човек на автопат па сега треба некоја паричка да се плати оштета,нели?
хахаха..се согласувам...инаку ако познавате некој од министерството кажете му дека рентам југо поволно...гарантирам до солун ке стигне а до атина на одговорност на министерот...

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
od sdsm covek so ocekuvavte vie da ne naprae nesto asalno ja ima namesteno krazbata da mu dadat nova kola eheehehehehh so ovie finti preku stojka mi se

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
od sdsm covek so ocekuvavte vie da ne naprae nesto asalno ja ima namesteno krazbata da mu dadat nova kola eheehehehehh so ovie finti preku stojka mi se
a od dpm(b)ne so treba da ocekuvame? lider ko ljubco bugarceto?ili sred vojna da se kupat stanovi na svojata majka? a ovoj ambasadorov deka e gomno, gomno e

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
А најтрагично е што никој нема да мрдне со прст сега... Отиде курбан извештајот. Ние можеме да зброуваме дали е кадар на СДСМ или на ДПМНЕ, ама фактот е дека не е битно од која партија е, човек како него не би требало да биде поставен на таква, грешка - на било каква позиција. Срамно е за нас!

Kajgana Shop

На врв Bottom