Македонска Политичка Партија во Индонезија

Е

експерт

Гостин
Сите Македонски играчи кои се во Индонезија нека се приклучат во Indo-Macedonian Party.

Дали мислите дека некој има шанси да биде избран за конгресмен?
Кој да биде нашиот кандидат и во кој регион?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom