- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Еден другар што живее во лисиче и им ги следи утакмиците на еуромилк, ми рече дека имаат ептен големи амбиции да влезат во 1ва лига. Така да можно е да изненади еуромилк.
Шо инаформации Македонија ќе тепа и сигурни се во прва лига а последнот коло игра со скопје па ако утре изиграат нерешено тие ќе му решаваат за другиот патник во секој случај за другиот натпревар поголеми шанси имаат еуро милк ама сите знаеме скопје како играат дома и на сила ако тѕреба ќе победат така да таму е неизвесно и играја 3+http://www.betexplorer.com/soccer/fyr-of-macedonia/division-1/
FK Skopje - Euromilk
Makedonija GP - Korzo
koeficienti vo bet365 ima za ovie dva meca,nekoi informacii?
Кога ќе играме наредна година во Европа Лига, леле-леле![]()
Зашто да не, Тетекс како второ лигаш сака да игра Европа Лига
Aman sakaj ne oti se iznasekiravme mnoguМЕне ми се свиѓа од една страна што во Гостивар ќе има прва лига фала богу барем ќе има интересно гсотување таму а и башка има таму Вардар многу навивачи, ама па до друга страна не ги сакам пошо се ш..тарски клуб ај да го оставеа името ФК Гостивар ама они го сменија у КФ Гостивари све им е на албански и не знам нашиве будали што има да навиваат за нив исто како сега Кичевчани терорситот да го земе ФК Напредок и да го преименува на ш.онски во КФ Напредоки или као иде тоа и овие нашиве да навиаат за тој клуб.
Абе зелкар не паламуди мнгоу на форуми и не глуми мангуп од пред монитор, ќе се видиме здравје догодина.Aman sakaj ne oti se iznasekiravme mnogu![]()
Си имаат во Кичево албански клуб Влазними мислам се вика..сигурно тој за две години ќе настапува во прва лига на местото од НапредокМЕне ми се свиѓа од една страна што во Гостивар ќе има прва лига фала богу барем ќе има интересно гсотување таму а и башка има таму Вардар многу навивачи, ама па до друга страна не ги сакам пошо се ш..тарски клуб ај да го оставеа името ФК Гостивар ама они го сменија у КФ Гостивари све им е на албански и не знам нашиве будали што има да навиваат за нив исто како сега Кичевчани терорситот да го земе ФК Напредок и да го преименува на ш.онски во КФ Напредоки или као иде тоа и овие нашиве да навиаат за тој клуб.