Македонската кошаркарска репрезентација во НБА!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Мекејлеб, Самарџиски, Антиќ, Гечевски, Илиевски и останатите херои кои со блескавите на Евробаскетот во Литванија на Македонија и го донесоа приматот четврта кошаркарска сила на Стариот континент претставуваа инспирација за нивно вметнување и во најатрактивните светски видео игри.
Нашите кошаркари се дел од најновата НБА видео игра, во која достојно им се спротивставуваат на најдобрите кошаркари на денешницава.
Погледнете го видеото ТУКА

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Читате долку коментари дека репрезентацијата е креирана или не ?? Значи Custom Team and Players.. А не дека е вметната..
:tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ееееиии ја си го напраив друштвото од мааало у 2к11 !!! :pos:

Си мислев у 12кава откако ќе ми здосади MyPlayer кариерата да пробам да ги направам нашиве... :D

Али незнам дали можам да ви го пратам тоа како databese или такво нешто да го вметнете и вие...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Како и да е интересна идеа и добра реализација :) се надевам во иднина ќе не има вака и во фифа и пес :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ми се допаѓа идејата за во фифа и пес.. Само што според мене ако веќе е губено време подобро да е на најновата 2к12 а не на 2к11.. Мислам дека многу малце луѓе играат 2к11 место 2к12..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Аман бе, некој направил пач со македонскиве играчи и одма топ вест по порталите. И тоа ставаат наслови од типот "Македонските кошаркари инспирација за НБА"
Ок е што на некој му текнало ова да го направи, ама што па толку врева се крена, плус ако го прави, нека го направи асално, види ги Тодор и Војдан, ко Даунов синдром да имаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom