Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ќе гледам вести на ТВ како тепаат мали деца, девојчиња и старци и како се уапсени единствените македонци во инцидентите.
Добро..Ја па мислев имаш некаква идеа како да ги сопреме овие рамковниве..
--- надополнето: 10 март 2012 во 22:19 ---
a kaj tebe kaj e problemot,,,,,,,
Хаха,шутрак еден.. xD
--- надополнето: 10 март 2012 во 22:23 ---
Ае затворете тема више преку кур ми е од тепачки и све -имаме полиција и нека решава!!!! Се посравме од албанецчиња по 11 години!!
Уште темава да ни ја затворат,и тогаш да бидеме скроз осакатени..

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
smirete zivci, nemoj da se vozbuduvate tollku i da vi vrijat mudata, problemot ne se resava so vrienje i izleguvanje da se tepa, ima policijaa, vojska i sekakvi gluposti neka gi resat tie ovje raboti i nema potreba da izlezeme site da im dodademe na nasilstvoto.

N lugeto sto im se diga na vakvi situacii, ne ste normalni i ne mislite mnogu so glavata, ne se igra so covecki zivot taka sto da pokazeme razum da si sedime doma i da ja ostaviem policijata da ja resi situacijata, neka se zatvorat site vinovnici bez razlika dali se Albanci ili Makedonci, kraj kraeva za sto sme glasale ni??? Ne sme glasale za da zememe pravda vo nasi race tuku vladata i drzavata da gi resi ovje gluposti.

Caos.

V

viktora

Гостин
Kako prvo,dali ste sigurni deka 10 vooruzeni momci so bezbol palki setaat naokolu i baraat makedonci da gi iskrsat od kutek i demek nema da bidat zabelezani od policijata?Ili zosto niedna MAK partija ne reagira radikalno na ovie napadi?
Ova e namerno testirane na narodot dali e spremen za nesto poseriozno.A do koga vaka i sto ponatamu za kratko vreme ke doznaeme.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Очекувајте вечерва уште 3-4 настани.. а пола од вестите не се прикажани како што е силувано девојче во Ѓорче .. пукано е во пар маж и жена сеа ми кажа другар од гази баба.. ништо не е објавено и не се 28 настани многу многу повеќе

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
ако некој треба да врие тоа не си ти туку владата и опозицијата (од македонската страна)..
Само нив не ги спомнувај те молам. Ако е некој крив за ова што ни се случува тоа се тие апаши поради кои очи не можеме да отвориме 20 и кусур години.И од едните и од другите. Што предходеше на војната во 2001? Па нормално приватизација на телеком и окта многу пари влегоа и мораше да се најде начин истите да се украдат. А подобар начин да украдеш МНОГУ пари од воена состојба нема. Се беше наместено тогаш и се е наместено сега, на штета на националните и државните интереси. Ако пак го јадеме на истата фора држава и не заслужуваме.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Очекувајте вечерва уште 3-4 настани.. а пола од вестите не се прикажани како што е силувано девојче во Ѓорче .. пукано е во пар маж и жена сеа ми кажа другар од гази баба.. ништо не е објавено и не се 28 настани многу многу повеќе
Сигурни ти се информацииве?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
O_O

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
A

Alexander Nevsky

Гостин
Сигурни се информацииве?

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom