- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Леле стручниов коментор: Да така е, добро е, тоа е, нападот, браво,
Ne ni pagja tolku kolku sto Poljacive se osvestuvaat. Selektorov nivni crtezi pravi, toj do nego mu kazuva so prst kaj treba neso da se smeni, na tajm aut na sekoj posebno mu kazuva so da pravi, toa e tim, a ne Shundo nash shto gleda kako gledach plus da e. E sea so ne se tolku dobri Poljacive ko nas...Ристовски man of the match!
И зашто ни паѓа игра во 2ро полувреме бе, зааааштоооо....
Mи се чини дека си многу глуп no hard feeling bro тоа е тоаЛошо ми се виде или Мојсо имаше од оние патикине 150 ден?
Шундо не сакам ни да го коментирам, ајде добро е се освестуваме се држиме!Ne ni pagja tolku kolku sto Poljacive se osvestuvaat. Selektorov nivni crtezi pravi, toj do nego mu kazuva so prst kaj treba neso da se smeni, na tajm aut na sekoj posebno mu kazuva so da pravi, toa e tim, a ne Shundo nash shto gleda kako gledach plus da e. E sea so ne se tolku dobri Poljacive ko nas...
Барем една од Србија и Германија да загуби денес, за да имаме какви такви шанси...Ајде само смирено до крај.. Наши се.. Сеа ми е ептен мака што не ја тепавме Данска, но тоа е... Како треба да завршат наредните 2 меча денес за да ни останат шансите за 1/2 финале?? Ме мрзи, а и неам нет да барам стаистики, па да рачунам