Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Леле стручниов коментор: Да така е, добро е, тоа е, нападот, браво, :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ристовски man of the match!
И зашто ни паѓа игра во 2ро полувреме бе, зааааштоооо....
Ne ni pagja tolku kolku sto Poljacive se osvestuvaat. Selektorov nivni crtezi pravi, toj do nego mu kazuva so prst kaj treba neso da se smeni, na tajm aut na sekoj posebno mu kazuva so da pravi, toa e tim, a ne Shundo nash shto gleda kako gledach plus da e. E sea so ne se tolku dobri Poljacive ko nas... :)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Што прават бе со музикава у аренава , ЦИГАНАРИЈА (n)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Ајде само смирено до крај.. Наши се.. :) Сеа ми е ептен мака што не ја тепавме Данска, но тоа е... Како треба да завршат наредните 2 меча денес за да ни останат шансите за 1/2 финале?? Ме мрзи, а и неам нет да барам стаистики, па да рачунам :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
претежно сме добри со играва. најголема благодартност барем според мене треба да добие голманов пошто над 15 топки ни одбрани! воглавно добри сме само треба да намалиме малку со брзата игра која патем ги буни нашиве играчи и на то шудновски да му се даде линк од темиве да прочита дека теба малце и тајм аут да искористи!

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Ne ni pagja tolku kolku sto Poljacive se osvestuvaat. Selektorov nivni crtezi pravi, toj do nego mu kazuva so prst kaj treba neso da se smeni, na tajm aut na sekoj posebno mu kazuva so da pravi, toa e tim, a ne Shundo nash shto gleda kako gledach plus da e. E sea so ne se tolku dobri Poljacive ko nas... :)
Шундо не сакам ни да го коментирам, ајде добро е се освестуваме се држиме!
За болдираново- (y)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.145
Ајде само смирено до крај.. Наши се.. :) Сеа ми е ептен мака што не ја тепавме Данска, но тоа е... Како треба да завршат наредните 2 меча денес за да ни останат шансите за 1/2 финале?? Ме мрзи, а и неам нет да барам стаистики, па да рачунам :D
Барем една од Србија и Германија да загуби денес, за да имаме какви такви шанси...

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ваљда не се надеваат Пољаците дека ќе не тепаат?:sneaky:

Член од
20 септември 2008
Мислења