Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Нешто нема бугари на форумов очигледно е недела и не работат.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Булшитот (бугарската верзија на историјата) го расправаат во Мелник, каде што денес Македонците ја чествува 97 годишнината од убиството на македонскиот великан Јане Сандански... Не можат да стигнат секаде - што е добар знак.
Секоја чест на дедово како го одјеба татар-тролот. Во склоп на муабетот:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Булшит видео со булшит новинар и булшит таму печалбар наш.

Член од
15 декември 2010
Мислења
197
Поени од реакции
87
Kazi be produkt na Ariel Siper Duper. Masturbirate li aaaa.... ili da ve postiraam nekolko karti ot svetskata istoria koi e Samuil Bulgarski ili grkot peder Ace. Raduvaite se kako toa selijanin dedo, toa e samo za vnatreshna masturbacia, samo po polechka da ne prelee vardarot .... ke ve zalee predi albancive...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Kazi be produkt na Ariel Siper Duper. Masturbirate li aaaa.... ili da ve postiraam nekolko karti ot svetskata istoria koi e Samuil Bulgarski ili grkot peder Ace. Raduvaite se kako toa selijanin dedo, toa e samo za vnatreshna masturbacia, samo po polechka da ne prelee vardarot .... ke ve zalee predi albancive...

:facepalm: А едно прашање за тебе: зашто дремеш на Македонски Форум?

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Извини имало дежурни и викендов...заработи си ги 5 лева за во кабина. Болварските карти на Велика Болварија закачи си ги на ѕид и слободно мастурбирај и лечи си фрустрации.

Член од
15 декември 2010
Мислења
197
Поени од реакции
87
Tuka sum bro da ti go napraim kiefot, da ima po kogo da plukash i da si legneesh zadovolen do bulijata. Dedevo e prost seljak i tropashe gluposti, pa e bil naj verovatno na 4-5 rakiichki!
--- надополнето: 22 април 2012 во 17:28 ---
Извини имало дежурни и викендов...заработи си ги 5 лева за во кабина. Болварските карти на Велика Болварија закачи си ги на ѕид и слободно мастурбирај и лечи си фрустрации.
Stefchov so tebe se razbravme, tvoi mozok kolko na dedevo. 5 leva si gi butne tamo de sonce ne te ogreva. whiskey deka si popivam sega e kolko tvoja mesechna plata druze. Ti specialno si moshne transperanten, razbirai go prost i ne interesen. te bacnuvam bratski he he.

P

PewDiePie

Гостин
Перманентен бан би ти шибнал.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како бе мене вака не ме начека некое бугарче во Скопје да ме праша што мислам за бугарите. Али дедово му ја направи за сите пари, ееее татарче и стари дедовци ги реметат по рамо како го зачука :pos: Глуп татар интервју ќе правел :pos:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Tuka sum bro da ti go napraim kiefot, da ima po kogo da plukash i da si legneesh zadovolen do bulijata. Dedevo e prost seljak i tropashe gluposti, pa e bil naj verovatno na 4-5 rakiichki!
--- надополнето: 22 април 2012 во 17:28 ---

Stefchov so tebe se razbravme, tvoi mozok kolko na dedevo. 5 leva si gi butne tamo de sonce ne te ogreva. whiskey deka si popivam sega e kolko tvoja mesechna plata druze. Ti specialno si moshne transperanten, razbirai go prost i ne interesen. te bacnuvam bratski he he.
И пијан дедо е генијалец за вас. Теориите ви се жива смејурија не знаате ни зошто ни како се викате па на комшиите им солите памет. Глеј си го таму бугарското виски и не се мешај зошто и ти и новинарот ќе заврште во Вардар како и многу пати досега што ви се случувало кога сте доаѓале во Македонија.
А за пари не се фалам толку имам домашна култура.

Kajgana Shop

На врв Bottom