Мажите прашуваат, жените одговараат

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
...e sea te fanav...u laga...senzualna ni edna...kako ne mi e jasno moz da luduete po verni koa so samoto toa sto se verni-nema potreba da luduete po niv(ili ako e veren na nekoja ke probate da go karite za da vi bide veren i na vas, ili odnapred gleate na kristalna topka koj kakov e)...farbash tuka sea...:baeh:

...negooooo...zasto ne se soblekuete prvi vie zenskite sami, moralo da ve soblechat mashkite prvo?...bre bre...sve princezi...:pos2: :pos2: :pos2:
ОФФТОПИК : љубе со прашањава ја учиш женската психологија а а а а а а ??????? на кој испити си паднал брате :smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
...e sea te fanav...u laga...senzualna ni edna...kako ne mi e jasno moz da luduete po verni koa so samoto toa sto se verni-nema potreba da luduete po niv(ili ako e veren na nekoja ke probate da go karite za da vi bide veren i na vas, ili odnapred gleate na kristalna topka koj kakov e)...farbash tuka sea...:baeh:

...negooooo...zasto ne se soblekuete prvi vie zenskite sami, moralo da ve soblechat mashkite prvo?...bre bre...sve princezi...:pos2: :pos2: :pos2:
Верноста е само еден аспект од целосната личност на посакуваниот тип, и фактот што сеуште го немаме, а знаеме дека кога би го имале нема да има непотребни нервози со варање и слично не привлекува како муви на гомце.:)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Сакам да прашам која е улогата на парфемот што го има машкото до вас ...и како реагирате кога ке го осетите на вашиот нос ? :) :smir:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Јасно дека не гледам на кристална топка, така да ако дознам дека не ми е верен ќе ми стане одбивен. Нема веќе да лудувам по него и ќе остане некаде подалеку од мене.
Да знам дека е неверен и да лудувам по него?:nenene:

Ова кај го прочита? :)
Не гледам на такви работи, дали јас или партнерот ќе ме соблече сеедно е :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Abe pocna soblekuvanje znaci a ja nespremen na forum uletav jebiga...

so ovoj post se izvinuvam za vecerasnovo izlaganje mnogu me boli timbata aj cao

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Kолку припадничките од понежниот пол уживаат во машките изненадувања и слатки подароци ?:)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Kолку припадничките од понежниот пол уживаат во машките изненадувања и слатки подароци ?:)
Зошто побогу поставуваш прашања на кои им се знае одговорот однапред? Или имаш искуство со некоја што не сака слатки подароци?:)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Зошто побогу поставуваш прашања на кои им се знае одговорот однапред? Или имаш искуство со некоја што не сака слатки подароци?:)
:) Скул буквалистке чисто онака си прашувам што ке ми падне на памет :) тууу одма ме фати на пик со искуства историии :) само сакав да прашам :) фала на одговорот :)

П.С. Како да ви го освојат срцето :helou:???

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Јасно дека не гледам на кристална топка, така да ако дознам дека не ми е верен ќе ми стане одбивен. Нема веќе да лудувам по него и ќе остане некаде подалеку од мене.
Да знам дека е неверен и да лудувам по него?:nenene:

Ова кај го прочита? :)
Не гледам на такви работи, дали јас или партнерот ќе ме соблече сеедно е :)

...pa daaaaa be, glej sea...i ja za takvi curi ko tebe gol u zenska banja vleguem, i veren iskacham, suv de...:pos2: :pos2: :pos2:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сакате повеќе озбилен пристап или на зезање кога ви приоѓа машко?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Можеби комбинација од двете...Ни премногу озбилен,да не помислиме дека нема смисла за хумор...ни премногу заебант,зашто може да не биде сфатен сериозно во намерите.

Член од
30 јули 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
sakam SlATKI podaroci vo vistinska smisla na zborot mmmmmmm i vrskata ima da ide puter :back: ustvari toa e klucot za uspesna vrska natupaj si ja ribata chokoladce [ koe neli dokazano e deka doprinesuva za dobro raspolozenje i e ubitacno za nevroza] i ima da vi bide pesna vrskata:love2::love2::love2::music5::love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2:ABE ZA MERAK!!!!!!!!!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па еве јас на пример,не би сакала некој да е сериозен како да е во судница,а не би сакала па ни да изиграва кловн и да се глупира.Значи нешто измеѓу.Во исто време да покаже дека има смисла за хумор,но дека сепак знае до кај е границата.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе може со пример-онака со еден дијалог фиктивен да пишете(после јас ќе тестирам тоа практично) :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom