Лок WTB партнер за 2v2 и партнери или тим за 3v3 и 5v5

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.395
Поени од реакции
33.508
Планирам наскоро да го реактивирам ворлокот после неколкумесечна пауза и да играм само PvP.

Барам партнер за 2v2 и партнери или тим за 3v3 и 5v5.

Услови: достапност online најмалку 3 пати неделно по 3 саати минимум, добра конекција (без лаг), исправен микрофон, волја за учење и способност да се прима и дава критика, опрема не е битна.

За 2v2 преферирам маг за дупли дпс или паладин, друид за хилер+дпс. За 3v3 WLD мада би сакал да пробам и некоја комбинација со shadow поп.
Како и да е отворен сум и за било која друга комбинација доколку условите наведени горе се исполнети. Побитно ми е задоволството од играњето отколку пласман, ама у секој случај плс без нубови...:wink:

Локот ми е на Тarren Mill, опремата ми е отприлика тапа (барем во однос на амбициозен тим), негде окулу 900-1000 resilience, gem-увана највише со spell penetration. Професии engineering и enchanting (мада иам и неколку други карактери со max професии).
Може да се игра и кај мене, иам резервна маса со монитор и друга периферија. (нормално прво online проба)

П.С.
Абе Г'нса игра уште?

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
Брат кажи на кој сервер играис и кој реалм па ке видам со може да направам.
Ако има салам арена и салам баталграунд идам на серверот со уште два-тројца пријатели па може и тим за 5в5 да напраиме(ако не 5в5 , 3в3 не ни бега).
Инаку играм Маге обично фрост ама имам играно и на фире и на аркеин.
И уште нешто(не дека сеа нешто се фалам)знам многу добро да играам маге и на некои сервери до сега со сум играел сум имал доста добар реитинг.
ако имаш скаип можеш да ме адниш--Skorpion_142 да си попраиме муабет подетално.
ПОЗДРАВ

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.395
Поени од реакции
33.508
Фрост маг... офф ќе ме натераш да почнам пак дестро а баш ми се допаѓа affliction gameplay одкако го зиаграв. :wink:

Скајп уклучувам само по потреба ама ќе гледам да сум почесто онлајн деновиве... се читаме наскоро.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
283
Фрост маг... офф ќе ме натераш да почнам пак дестро а баш ми се допаѓа affliction gameplay одкако го зиаграв. :wink:

Скајп уклучувам само по потреба ама ќе гледам да сум почесто онлајн деновиве... се читаме наскоро.
А да не играш на некој приватен како на пример на меџик?

Kajgana Shop

На врв Bottom