Листата на CIA

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
concrete напиша:
Dobro be Misirkov, sto se slucuva, navistina li se do toj stepen detinesti....sto luge ke bea, nikako ne mi e jasno????????????????????????
Ne mozam da si ja prepoznaam Makedonija za samo 9-10 godini od nekoe deredze dojde na niski granki.
Lugevo goltaat prikazni, koi ni kuce so mast namackani ne bi gi pomirisalo. Ene go Dzango ko rasipan gramofon: istragata e vo tek...ne sme nadlezni....pa ima li pilot vo toa avionot??????
Gvujo pocrnel...i samo na pari ja udril!!!!!Na Ljubco veke ni pokoen Brando ne mu e ramen ko Kum, Branko stara pesna, Bucko veke rezerviral soba za posle.....
So sto gi preplasija lugevo be...ko mivki se, na novo na deca od treto odelenie!!!!
Inace Sekernata nikako t.e. bedno ja odglumila roljata, ne znam sto i kako pravela vo Brisel....ama deka se smeat se smeat, se slusa do ovde.
A gledam site go zaboravija onoj pedofilot so roskop saatot pred sobranie.
Sto samo ke kazat denovive, da mi e da znam...vsusnost znam!!!!!Pak nekoj ISTORISKI , OBAVEZITELEN USLOV!!!!!
Rada Shekerinska ne bila na listata na Pana bidejkji taa bila, citiram "zhrtva" na sopstveniot narod. Sto zrtvi padnaa do sega breee - sade zhrtvi rabotava.

Pogledni ja samo za sporedba Hrvatskata ministerka za nadvoresni raboti i evrointegracii i vidi podole sto ima da kaze: ;-)

http://www.hdzausnz.com/

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Sto vika lav, "nekoj prasanja ne zasluzuvaat odgovor"!A isto taka i nekoj sliki.Slucajno da ti padnese nekoja slika od svadbata na Jani Makraduli mozebi i nea ke ja objavese.
A samiot znaes deka glavnite sliki gi ima CIA i na niv se i Ljubco i Daravelski iGvujo,i ............site od taa bagra...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A бе Пана, кога ќе се освестиш дека СеДеСе да беше арен и државава ќе ни беше арна, они се на власт пд 1991 година, со мала пауза. Аман веќе.

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Eeee a i ti u "malata pauza" da se pogodea, jas i ti sea sreco na bahamite ke si gi soncavme gazinjata.
Shto ve gledam site smesni -- ne samo Pana, iako on e so orden odavna.
Aj prijatno

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Listata e na nivo na kuken sovet. Mu ja ima dadeno pretsedatelot od 7-mi i rece da ne kazuva na onaa od 2-ri oti ona e Vmrovka-pokvarena u dusa! Abe aj setaj!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, ќе се погодеа, ама Циле копиле, Бранко усранко, и то. па конфликти, па ова-она иначе, кај ќе ни беше крајот. него, ај и сеа на бахами. Ќе земеме пари од корумпираиве, Пана ни ги кажа кој се, за да не ги тужиме ќе дадат.

Член од
5 ноември 2005
Мислења
18
Поени од реакции
0
само се вие карајте а партиските лидери си се богатат... еее свестете се веке еднаш,за ме мозам да казам едно политички сум ориентиран да ама ЛЕВО ама не се карам и не дозволувам да ме манипулираат,пак гласајте за нивните ПЕНЗИИ И ПРИВИЛЕГИИ па ја прелија чашата доста ми е од сите.....

Kajgana Shop

На врв Bottom