- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 11.493
- Поени од реакции
- 1.592
Rada Shekerinska ne bila na listata na Pana bidejkji taa bila, citiram "zhrtva" na sopstveniot narod. Sto zrtvi padnaa do sega breee - sade zhrtvi rabotava.concrete напиша:Dobro be Misirkov, sto se slucuva, navistina li se do toj stepen detinesti....sto luge ke bea, nikako ne mi e jasno????????????????????????
Ne mozam da si ja prepoznaam Makedonija za samo 9-10 godini od nekoe deredze dojde na niski granki.
Lugevo goltaat prikazni, koi ni kuce so mast namackani ne bi gi pomirisalo. Ene go Dzango ko rasipan gramofon: istragata e vo tek...ne sme nadlezni....pa ima li pilot vo toa avionot??????
Gvujo pocrnel...i samo na pari ja udril!!!!!Na Ljubco veke ni pokoen Brando ne mu e ramen ko Kum, Branko stara pesna, Bucko veke rezerviral soba za posle.....
So sto gi preplasija lugevo be...ko mivki se, na novo na deca od treto odelenie!!!!
Inace Sekernata nikako t.e. bedno ja odglumila roljata, ne znam sto i kako pravela vo Brisel....ama deka se smeat se smeat, se slusa do ovde.
A gledam site go zaboravija onoj pedofilot so roskop saatot pred sobranie.
Sto samo ke kazat denovive, da mi e da znam...vsusnost znam!!!!!Pak nekoj ISTORISKI , OBAVEZITELEN USLOV!!!!!
Pogledni ja samo za sporedba Hrvatskata ministerka za nadvoresni raboti i evrointegracii i vidi podole sto ima da kaze: ;-)
http://www.hdzausnz.com/