- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 634
- Поени од реакции
- 914
Sve toa treba da se zakole. Edna djukela da nema na ulica
Навистина се без осет луѓево! (изговорено се пренагласен тенор)
Ѕверови гнасни
Не е профитабилно. Ако нема кучиња, нема да земаат и делат тендери и нема да перат пари и крадат од буџетот. Тое а парчето што ти фали.Не сакаат, тоа е причината.
Од сите ствари, овие со милениците може да го избегнат ова АКО СТАВААТ МАСКИ. Како што е пропишано со ЗАКОН.Не знам што очекуваше граџанството, кога државните институции кога не си ја вршат работата, некои луѓе ќе се обидат да го решат проблемот на нивен начин.
Скитнициве се голем проблем, безбедносен и секаков. Дефинитивно тие што треба да го решат ова, не си ја работат работата. Но дефинитивно тие анима дунди типот на ликови се погласни од нас мнозинството. Од тој аспект ова ваљда може да се разбере и како протест. Инаку не го поддржувам гестот пошто реално ретардирано е она со клинците... Колку труд вложил(е) а ефектот веројатно е никаков. Тргнувајќи од целта што ја имаат, со малку истражување би требало да сознаат дека постојат еден куп општодостапни супстанци кои се отровни за кучиња, а неотровни за луѓе (а ако баш мора, има и такви што се отровни за сите ама луѓето нема да ги соберат од земја да ги јадат).Не знам што очекуваше граџанството, кога државните институции кога не си ја вршат работата, некои луѓе ќе се обидат да го решат проблемот на нивен начин.
Еве јас да ја искористам оваа прилика и да ти посакам тебе една општодостапна супстанца која не е отровна за кучињата, но е отровна за тебе.Тргнувајќи од целта што ја имаат, со малку истражување би требало да сознаат дека постојат еден куп општодостапни супстанци кои се отровни за кучиња, а неотровни за луѓе (а ако баш мора, има и такви што се отровни за сите ама луѓето нема да ги соберат од земја да ги јадат).
Уреду е Ставро.Еве јас да ја искористам оваа прилика и да ти посакам тебе една општодостапна супстанца која не е отровна за кучињата, но е отровна за тебе.
Кога јас тебе непровоциран ќе те напаѓам, а не за друго туку пошто некои идиоти ме ставиле каде не ми е местото - тогаш ќе да си во право... Но пошто не си во право (од наведените причини), затоа одјеби. И ако сакаш да направиш нешто - па направи бе кypле. Не да кењаш на луѓе што им преку кypoт од безвластие и џукели. Земи прибери едно 10 џукели кај тебе дома. Не да им фрлаш храна на улица и да немаш одговорност за ништо што тие животни потоа прават - пази не по нивна кривица, туку по ваша - кривица. Вие сте криви. Вие што ги храните и ги овозможувате да се разможуваат. Вие сте за ќутек.Еве јас да ја искористам оваа прилика и да ти посакам тебе една општодостапна супстанца која не е отровна за кучињата, но е отровна за тебе.