Кругови во жито Crop Circles!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Re: google earth мистерии:)))

vlatko напиша:
Финтава е дека oxygenne ги нашол Crop Circles на Google Earth програмчето за шетање низ светот преку сателит (снимки се немој да мислиш у живо глеаш) :lol: :lol: И фајловите програмчето ти ги отвара и ги позиционира на глобусот... :lol:

Член од
10 јуни 2005
Мислења
413
Поени од реакции
145
ccc

Финтата е што на снимките се гледаат концентрични кругови квадрати и други форми видливи само од сателит а коишто сеуште се необјаснети како настанале

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Секогаш сум мислел дека „необјаснетите знаци“ што се појавуваат на полињата се дело на некој забеган тип со косилка.
Ама ова е навистина интересно! Станува збор за цели кратери!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Crop Circle и Crosshairs се најневеројатни! :shock:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Ги погледна ли некој „знаците“ од вас? Навистина неверојатно... ако сте го гледале филмот „Знаци“ ќе знаете сигурно за што зборувам.

Што мислите вие, на што се должат овие појави?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
има двајца од америка што ги прават круговите, ги имаше и на телевизија и покажуваа како ги прават, во една ноќ за да не ги фатат, и после нив многу луѓе низ светот почнале да го прават истото, ама не се знае како се прават тие покомплицираните знаци, затоа што за тие да се направат потребно е време подолго од една ноќ, меѓутоа мистеријата е тоа што овие кругови и знаци се појавуваат далеку назад во историјата, и има средновековни цртежи од НЛО и Crop Circles :? :? :? на сега најди му го крајот

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Tогаш сигурно немале електрични косилки за треба... Така да, ова е една од мистериите кои неможам да си ги објаснам. :?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас неможам да ги отворам ... ми дава да ги зачувам, ги зачувувам и после не ми ги отвара ... треба нешто посебно да им се направи? :? :lol:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
А зошто мене ми излегуваат аватарчиња и бин и хтмл документи?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
StormAngel напиша:
И мене такви некои глупости ... а ме копка ... сакам вакви работи да гледам ... ај почекај ќе ни каже некој ваљда :P

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ма мене ми е чудно некако...ептен.
Како може толку многу аватари и не само од членовите на кајгана, него повеќе. Нешо не ми штима.

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
divine напиша:
StormAngel напиша:
И мене такви некои глупости ... а ме копка ... сакам вакви работи да гледам ... ај почекај ќе ни каже некој ваљда :P
Треба да си го инсталирате Google Earth, па да уживате во фотките :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ау колку се масонски првите две! Се наежив :?

Kajgana Shop

На врв Bottom