Кријте си ги жените - Иде Коце

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ауууу денов си го разубавив :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
развиен у груда, ко пајак у муда

имам и други финти ама не ги кажуам :D :D :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
'бати првиот човек на Скопје.....ем патриот ем ужива на грчко сонце........
после Грците Држава Скопје........
море Коцка.....сечиш ленти на градски плажи а г'зот го печиш во Хелас.....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Фаќајте сеир, ама Коце супер се држи.

Имам играно фудбал еднаш против него (поточно - против општина Гази Баба) и беше најдобар поединец во екипата :) И да, ни даде гол и изгубивме :(

Можеби е смешно тоа што не сме навикнати да видиме градоначалник во Speedo купаќа, ама нема ништо смешно во тоа што трча на плажа...:)

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Фаќајте сеир, ама Коце супер се држи.

Имам играно фудбал еднаш против него (поточно - против општина Гази Баба) и беше најдобар поединец во екипата :) И да, ни даде гол и изгубивме :(

Можеби е смешно тоа што не сме навикнати да видиме градоначалник во Speedo купаќа, ама нема ништо смешно во тоа што трча на плажа...:)
нека трча...браво за него и за годините што ги има..но недајбоже да се навикнеме Коце во спидо купача да го гледаме:vozbud:ако дојде тој ден, ....ке се ослепам

ти не знаеш на насловна како тоа изгледа, зголемено и избистрено,кога го отворив вестот, од столче ке паднев, жените се разбегаа а децата почнаа да плачат во ужас...:icon_mrgr:

трча у спидо купача на егејско...треба да знае дека нашиве ке го сеират

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113

Бонева како Хали Бери во Неа Пори
Ко­ор­ди­на­то­рот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева, со сопругот и со пријатели одморала во Неа Пори во Грција. Македонци што ле­ту­ва­ле на истото место, велат дека Бонева била многу добар пливач. Пливала брзо и долго и не ги вадела очи­ла­та за сонц

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Можеби треба "папараците" или новинарите (кој и да е одговорен за сликиве) да пробаат првин да се сликаат себеси онака, во танга... или своите родители. Ако даваат вакви слики од возрасни особи, нека му турат некој блур ефект на одредени делови да му се сневиди. ова не е насочено кон оние што постирале, него кон вкусот и размислувањата на весникот.
И стварно, баш да видам повеќето форумџии вака да изгледаат и да се физички спремни на 50+ па и накај 60...пеки.

Додуша и ја што се занесувам,,...ова е чда...
вака, сакам млади згодни плавуши и бринети, по можност во интимна долна проѕирна облека, внимателно депилирани, освен под мишки...мх...стварно некогаш на сликиве ми фалат така малку повлакнести женцки. све ова балдирано, нема шмек.

H

HITCH

Гостин
Мене ми се свиѓа што човеков одржува кондиција. Секој треба да се грижи за своето тело. Воопшто не ми смета фотографијава, иако имам неколку несогласувања со некои негови (и на неговиот тим) идеи за Скопје. На пример идеите за пловен Вардар, за застанатиот саат на стара железничка, за перењето пари, ама немам никаков проблем што се грижи за своето здравје и што редовно си вежба. Сметам дека ова може да се искористи како позитивна кампања. (Секако сликата која е искористена овде може да се стави на билборди на поважни места низ Скопје, ко оној: Каролина те сакам! :icon_lol:)

Мене ми смета што луѓенцава одат на одмор на југ и што ја поддржуваат ѓупската економија, но го прифаќам фактот дека има многу луѓе кои тоа го прават и од здравствени причини. Кој каков проблем си има со здравјето веќе е друга тема.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
'бати првиот човек на Скопје.....ем патриот ем ужива на грчко сонце........
после Грците Држава Скопје........
море Коцка.....сечиш ленти на градски плажи а г'зот го печиш во Хелас.....
Гејската граница е на два часа возење јужно од Скопје а знакот на неа гласи: „Добродојдовте во Грција, добродојдовте во Македонија“. :mad:
можеби ова ги збунило - па не знаат кај одат:pos:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Мене ми смета што луѓенцава одат на одмор на југ и што ја поддржуваат ѓупската економија, но го прифаќам фактот дека има многу луѓе кои тоа го прават и од здравствени причини. Кој каков проблем си има со здравјето веќе е друга тема.
па мора некој да се жртвува...ние само одиме по стапките на нашите функционери...слепо...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

Бонева како Хали Бери во Неа Пори
Ко­ор­ди­на­то­рот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева, со сопругот и со пријатели одморала во Неа Пори во Грција. Македонци што ле­ту­ва­ле на истото место, велат дека Бонева била многу добар пливач. Пливала брзо и долго и не ги вадела очи­ла­та за сонц
џахахах колку е само замастена ,сепак не е млада толку и се простува .

Kajgana Shop

На врв Bottom