Криптовалути - Cryptocurrency Bitcoin Ethereum.....

• Креатор на темата Креатор на темата Igor.sv
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Избега возот со IOTA-та, оној брзиот. Сега очекувам малку да падне, да се стабилизира и некаде пред Нова Година повторно да почне да расте. За подолгорочно вложување ја препорачувам ADA Cardano, очекувам за година две астрономски да порасне.
Е тоа да, брзиот избега, но има уште потенцијал овде. Сепак ја гледам како долгорочна инвестиција, со светла иднина и голем потенцијал.

Исто така ја препорачувам ATB coin, нова криптовалута, беше лансирана некаде средина на септемри.
Оваа крипто валута уште е релативно евтина, околу 0,7 usd, очекувам за неколку месеци да почне нагло да расте.
Со оваа крипто може да се направи добра пара и на пократок рок.
Јас да сум на твое место би се држел понастрана од ATB Coin, не би се залетувал многу. Дај боже да грешам, но ми смрди на шиткоин.

Адресата од компанијава може и Жаре Бербер да ја изнајми, за $69 месечно. Гледав интервју со основачот, маме му ебем туѓ срам ме изеде додека го догледав, како од Fiverr да е порачано. Многу лошо одглумено, од авион се гледа дека чита од скрипта, што за основач на ваква компанија е недопусливо.

Коментарите под видеото дефинитивно се од Fiverr.

Untitled.png

Е тоа да, брзиот избега, но има уште потенцијал овде. Сепак ја гледам како долгорочна инвестиција, со светла иднина и голем потенцијал.

Јас да сум на твое место би се држел понастрана од ATB Coin, не би се залетувал многу. Дај боже да грешам, но ми смрди на шиткоин.

Адресата од компанијава може и Жаре Бербер да ја изнајми, за $69 месечно. Гледав интервју со основачот, маме му ебем туѓ срам ме изеде додека го догледав, како од Fiverr да е порачано. Многу лошо одглумено, од авион се гледа дека чита од скрипта, што за основач на ваква компанија е недопусливо.

Коментарите под видеото дефинитивно се од Fiverr.

Untitled.png
Така е, има некои работи сомнителни во врска со АТB coin, но доста сомителни работи имало и со други криптовалути кои денес се меѓу топ 20.
Ако прочепкаш ќе најдеш стари коментари дека IOTA, Ripple се скам, но времето покажа дека не се скам.
Ќе видиме што ќе биде со АТB, јас мислам дека вреди да се ризикува.

Кој сака комар може да земе барем 1 биткоин кога ќе падне пак околу 13к (ако падне) и ако пак рипне како што прави изминативе два денови на 15к за една вечер ќе направи 2бона, ако не чорба :D
https://www.coindesk.com/price/

Луда работа е ова упм, треба да имаш апла пари за да си играш со биткоин во моментов.

Кој сака комар може да земе барем 1 биткоин кога ќе падне пак околу 13к (ако падне) и ако пак рипне како што прави изминативе два денови на 15к за една вечер ќе направи 2бона, ако не чорба :D

Луда работа е ова упм, треба да имаш апла пари за да си играш со биткоин во моментов.

Taka e

upload_2017-12-10_18-23-52.png
Denes vo 05:00 i vo 17:00.
Tie 2.000,-- € se pravat i na "normalna" berza (ne MSE), za pravo ne za den-dva ama za mesec-dva, ako si startuval so 15k. i toa samo so tastatura-ta, bez telefon ili shto i da e drugo.
Se ti e toa prashanje na opredelba, dali kje se odluchish za virtuelniot ili realniot svet.

Мислење за OneCoin?
Овие онекоин бугариве нели у ќорка треба да лежат,амебите шо инвестираа пред подолго време дури од народна банка беа предупредени.

Идиоти и у куркоин ќе вложат само со надеж да дојдат без работа до лесни пари.

Graficki karti za mining i celi rigovi

Cel rig so 6 570ki cena 2550 eur
Cel rig so 6 580ki cena 2650 eur
RX 570 8 GB i RX 580 8 GB
Sekoja nedela naracka i sekoja nedela stigaat so toa sto dokolku saka nekoj da mu se cuvaat ili da naraca 200 eu depozit.
Ceni RX 570 - 320 eu, RX 580 340 eur 1 g garancija.Прегледај го приврзокот 181547

Graficki karti za mining i celi rigovi

Cel rig so 6 570ki cena 2550 eur
Cel rig so 6 580ki cena 2650 eur
RX 570 8 GB i RX 580 8 GB
Sekoja nedela naracka i sekoja nedela stigaat so toa sto dokolku saka nekoj da mu se cuvaat ili da naraca 200 eu depozit.
Ceni RX 570 - 320 eu, RX 580 340 eur 1 g garancija.Прегледај го приврзокот 181547
Нови се риговите или користени? И дали имаат гаранција?

Novi potpolno kako sto rekov sekoja nedela stigaat , kartite imaat 1 god garancija a ostanatite delovi 2 god.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom